Покров Суббота 20.04.24, 02:27
Сайт
Главная » 2011 » Август » 12 » 15 – 16 серпня на Дніпропетровщині пройдуть «Дні Криму»
23:40
15 – 16 серпня на Дніпропетровщині пройдуть «Дні Криму»
За дорученням губернатора Олександра Вілкула заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова провела нараду з питань підготовки та проведення Днів Криму в області. У нараді взяли участь заступник Дніпропетровського міського голови Ірина Зайцева, голова Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок Віталій Дубіль, генеральний директор Дніпропетровської обласної державної телерадіокомпанії Валентин Чанглі, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації.
«Дні Криму» проходять в рамках проекту «Кримський оксамитовий сезон – сезон здоров'я». Метою проекту є популяризація лікувально-оздоровчих можливостей кримського курорту в період міжсезоння. «Дні Криму» проводитимуться з середини серпня й до середини жовтня в 19-ти регіонах України, Росії, Білорусі та країн Прибалтики, зокрема, у Дніпропетровську, Запоріжжі, Харкові, Полтаві, Києві та Київській області, Миколаєві, Вінниці, Донецьку, Львові, Чернівцях, Луганську, Москві, Новосибірську, Ризі, Мінську, Курську, Краснодарі, Тюмені та Санкт-Петербурзі.
15-16 серпня Дніпропетровщину відвідає перший заступник міністра курортів і туризму АРК Крим Олександр Лієв, тренер з питання курортології – професор-курортолог Кримського науково-дослідного інституту фізичних методів лікування медичної кліматології імені Івана Сєченова Олександр Ярош та інші.
Делегати зустрінуться із керівництвом облдержадміністрації та міської ради. Під час офіційної зустрічі планується підписання угоди між регіонами з питання розвитку санаторно-курортної галузі.
Для турагентів регіону буде проведено тренінг щодо методики продажу кримського санаторно-курортного продукту. В ІА «Мост Днепр» відбудеться прес-конференція делегації на тему «Оздоровчі можливості Криму і спеціальні умови для мешканців Дніпропетровського регіону на осінь 2011 року».
16 вересня для лікарів оздоровчих закладів, які спеціалізуються на реабілітації та санаторно-курортному лікуванні, тренери з Криму проведуть семінар з питання санаторно-курортного лікування в осінній період в АРК Крим. У будинку профспілок планується зустріч делегатів з керівниками регіональних профспілкових організацій.
«Дніпропетровщина активно розвиває міжрегіональні зв’язки. Крим – це здравниця України, де щороку відпочивають десятки тисяч жителів нашої області, тому співпраця з Автономною Республікою Крим є важливою для нашого регіону. Інформація, отримана в рамках проекту «Дні Криму» надасть можливість пропонувати мешканцям нашої області найкращі туристичні та санаторно-курортні послуги», – зазначила заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова.

Довідка
Проект «Кримський оксамитовий сезон – сезон здоров'я» стартує в Криму 15 вересня і триватиме до 1 грудня. У проекті будуть задіяні 4 сторони. Зокрема, кримські санаторії і пансіонати, які відповідають ряду критеріїв і готові забезпечити ціни на рівні собівартості. Крім здравниць у проекті братимуть участь великі туроператори, які візьмуть на себе зобов'язання щодо завантаження цих санаторіїв та рекламного просування проекту «Кримський оксамитовий сезон – сезон здоров'я». Також до участі в проекті залучать авіаперевізників, які нададуть знижки на свої послуги. У свою чергу влада автономії візьме на себе функції координатора й забезпечить проекту фінансову підтримку.

Управління преси та інформації облдержадміністрації
Категория: Область | Просмотров: 1998 | Добавил: admin
Всего комментариев: 0
avatar