Покров Четверг 09.05.24, 07:24
Сайт
Главная » 2011 » Ноябрь » 17
«Блакитним паливом» тепер зможуть користуватися мешканці 70 будинків села Андронівка. Це дозволить забезпечити газом близько 200 жителів села. Газорозподільний пункт газопроводу також обслуговуватиме жителів села Слов’янка. Голова облдержадміністрації Олександр Вілкул запалив символічний вогник на газорозподільному пункті. Протяжність газопроводу від села Водолазького до села Андронівка складає 15,2 км. В урочистому введені в експлуатацію газопроводу також взяли участь голова Межівської райдержадміністрації Сергій Юрченко, голова Межівської районної ради Павло Халимендик, голова Слов’янської сільської ради Іван Кукало. «Сьогодні газ надійшов до села з населенням близько 200 осіб.

Про це голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул повідомив під час урочистого зібрання працівників сільського господарства Межівського району, на якому губернатор відзначив кращих аграріїв району. «Район посідає в області лідируючі позиції з росту виробництва сільгосппродукції, показників врожайності зернових та інвестицій в основний капітал підприємств», – сказав губернатор. Зокрема, обсяги виробництва сільгосппродукції в районі за 10 місяців цього року порівняно з аналогічним періодом попереднього року зросли на 25,2% при загальнообласному показнику в 14%, а обсяги інвестицій в основний капітал збільшилися в 2,2 рази (в області – на 22,2%). Цьогоріч у районі зібрано майже 131 тис тонн зернових.

Губернатор Олександр Вілкул привітав студентів Дніпропетровщини з Міжнародним Днем студента. Під час урочистостей в облдержадміністрації Олександр Вілкул вручив кращим студентам професійно-технічних та вищих навчальних закладів області почесні грамоти облдержадміністрації та цінні подарунки. Подарунком для студентства Дніпропетровщини від обласної влади стане студентський бал, що відбудеться ввечері. Ініційований Олександром Вілкулом обласний студентський бал – це перший на Дніпропетровщині захід подібного формату. Під час студентського балу буде обрано Короля та Королеву свята. У цьому заході візьме участь 101 пара з вищих навчальних закладів області.