Покров Четверг 09.05.24, 06:59
Сайт
Главная » 2011 » Ноябрь » 22
Чемпіонат України з гри «Що? Де? Коли?»19-20 листопада в Дніпропетровську за підтримки губернатора Олександра Вілкула пройшов перший етап Чемпіонату України з гри «Що? Де? Коли?», в якому взяли участь 49 команд з усіх регіонів нашої держави. Головний приз турніру – Кубок губернатора Олександра Вілкула – вибороли знавці з Дніпропетровська – команда «Примати». Серед учасників турніру були легендарні гравці з Одеси Анатолій Вассерман, Ірина Морозовська, команда Одеського Національного університету імені І.І. Мечникова – останній абсолютний чемпіон московського телевізійного турніру з «Брейн-рингу». Головою Апеляційного журі турніру був магістр клуба «Що? Де? Коли?», власник трьох призів «Криштальна сова» та призу «Брильянтова сова», телеведучий та продюсер Андрій Козлов.

GPS навигаторОлександр Вілкул: «З наступного тижня розпочнеться нанесення об’їзної дороги навколо Дніпропетровська на GPS-карти України» Губернатор Олександр Вілкул провів виїзну нараду щодо завершення будівництва першої черги та проектування другої черги об’їзної дороги навколо Дніпропетровська. «Будівництво першої черги Південного обходу завершується. Наразі тут активно триває влаштування дорожнього покриття, завершується будівництво шляхопроводів та мостів, ведеться огородження дороги та озеленення. Тому з наступного тижня розпочнеться нанесення об’їзної дороги навколо Дніпропетровська на GPS-карти України», – сказав Олександр Вілкул. Губернатор також додав, що у грудні заплановано відкриття дороги.

радиологический центрОлександр Вілкул: «Будівництво у Дніпропетровську радіологічного центру дозволить використовувати сучасні технології лікування раку на ранніх стадіях» Голова облдержадміністрації Олександр Вілкул провів виїзну нараду щодо ходу будівництва радіологічного відділення Дніпропетровської міської лікарні №19. Цього року за підтримки губернатора Дніпропетровщини Олександра Вілкула для будівництва радіологічного корпусу міського онкодиспансеру було акумульовано кошти державного та місцевого бюджетів загальною сумою 27,3 млн грн. «Будівництво у Дніпропетровську радіологічного центру дозволить використовувати сучасні технології лікування раку на ранніх стадіях», - наголосив губернатор Олександр Вілкул.

Олександр Вілкул: «У Дніпропетровській обласній дитячій лікарні реалізується системний підхід до надання медичної допомоги» Губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул провів робочу нараду щодо реконструкції блоку № 1 головного корпусу Дніпропетровської обласної дитячої клінічної лікарні. Головне завдання перебудови – збільшення площі медичного закладу та створення комфортних умов для перебування пацієнтів дитячого віку разом з матерями. Реконструкція будівлі йде за графіком – наразі вже виконано 85% будівельно-монтажних робіт.

перинитальный центрОлександр Вілкул: «Вже виконано 100 % підготовчих робіт для створення акушерського блоку регіонального перинатального центру» Губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул провів робочу нараду щодо реконструкції акушерського блоку обласного перинатального центру, який створюється в рамках реалізації національного президентського проекту «Нове життя». Завдяки роботі центру буде значно покращено медичну допомогу дітям та матерям Дніпропетровщини. «Дніпропетровська область на практиці реалізує системні засади державної політики Президента України Віктора Януковича в медичній галузі.

родина для дитиниНа Дніпропетровщині за 10 місяців 2011 року у сімейні форми виховання влаштовано вже 364 дитини Завдяки проекту «Родина для дитини», який реалізується під керівництвом губернатора Олександра Вілкула на Дніпропетровщині, за 10 місяців у сімейні форми виховання з інтернатів влаштовано вже 364 дитини. Ще 88 дітей буде влаштовано до сімейних форм виховання до кінця року. Про це повідомила заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова на нараді з питань підвищення соціального захисту дітей, яку вона провела за доручення губернатора.