Покров Четверг 09.05.24, 20:13
Сайт
Главная » 2011 » Декабрь » 02
Установлено перші дві опори під майбутню естакаду правобережних з’їздівОлександр Вілкул: «Установлено перші дві опори під майбутню естакаду правобережних з’їздів з Кайдацького мосту» За дорученням губернатора Олександра Вілкула заступник голови облдержадміністрації Геннадій Темник провів виїзну нараду на будівництві правобережних з’їздів з Кайдацького мосту. У нараді взяли участь заступник міського голови Володимир Медведчук та керівники проектних і підрядних організацій. «Роботи з буріння, установки буронабивних паль, бетонування паль та ростверків під 24 опори майбутньої естакади правобережних з’їздів з Кайдацького мосту йдуть згідно з графіком. Наразі вже повністю встановлено дві опори під майбутню естакаду – це опори № 14 та №15», – сказав Олександр Вілкул.

Геннадій Темник провів виїзну нараду щодо закінчення реконструкції дитячого садка Геннадій Темник провів виїзну нараду щодо закінчення реконструкції дитячого садка «Берізка» в селищі Ювілейне За дорученням губернатора Олександра Вілкула заступник голови облдержадміністрації Геннадій Темник провів виїзну нараду щодо закінчення реконструкції дитячого садка «Берізка» в селищі Ювілейне. Наразі в цьому дитсадку вже виконано 90% ремонтних робіт. Планується, що 140 дітей селища Ювілейне матимуть можливість ходити до дитсадка вже у грудні цього року. До реконструкції дитсадок відвідувало тільки 90 дітей. У нараді на об’єкті взяли також участь заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова, голова Дніпропетровської райдержадміністрації Вадим Кобиляцький, голова Ювілейної селищної ради Іван Камінський, представники проектних та будівельних організацій. Геннадій Темник перевірив хід ремонтних робіт.

Правоохоронці Дніпропетровщини отримали 96 нових патрульних спецавтомобілівОлександр Вілкул: «У рамках програми «Безпечне місто» за півтора року правоохоронці Дніпропетровщини отримали 96 нових патрульних спецавтомобілів» У рамках регіональної губернаторської програми «Безпечне місто» голова облдержадміністрації Олександр Вілкул вручив правоохоронцям Дніпропетровська ключі від 35 нових спецавтомобілів Ssan Yong. Програма «Безпечне місто» передбачає створення в області єдиної регіональної системи безперервного патрулювання вулиць у містах Дніпропетровщини. Нові патрульні автомобілі, обладнані бортовими комп’ютерами з GPS-навігацією, приладами прийому-передачі миттєвих повідомлень та засобами стільникового зв’язку, надійшли у користування 8 райвідділів та 27-го полку патрульної служби Дніпропетровського міського управління ГУМВС.

Олександр Вілкул привітав працівників прокуратури Дніпропетровської областіОлександр Вілкул привітав працівників прокуратури Дніпропетровської області з професійним святом На Дніпропетровщині відбулись урочисті заходи з нагоди Дня працівників прокуратури, участь у яких узяли голова облдержадміністрації Олександр Вілкул, прокурор області Наталія Марчук, керівники правоохоронних та контролюючих органів області, працівники та ветерани органів прокуратури. «Утвердження законності – це пріоритет для державної влади та органів прокуратури, тому наше спільне завдання – забезпечити ефективну взаємодію та співпрацю. Ми працюємо задля захисту конституційних прав громадян України», – сказав Олександр Вілкул. Також він зазначив, що в цьому році з обласного бюджету для матеріально-технічного забезпечення прокуратури Дніпропетровської області виділено 2 млн гривень.

На Дніпропетровщині пройшли урочистості до 20-ї річниці Всеукраїнського референдумуНа Дніпропетровщині пройшли урочистості до 20-ї річниці Всеукраїнського референдуму щодо проголошення незалежності України Голова облдержадміністрації Олександр Вілкул провів урочисте зібрання з нагоди 20-ї річниці Всеукраїнського референдуму щодо проголошення незалежності України. У заході узяли участь представники облдержадміністрації, обласної ради, науковці та громадськість. «За результатами всеукраїнського референдуму 1 грудня 1991 року понад 90 відсотків населення Дніпропетровської області проголосували за Акт проголошення незалежності України. Тоді ми виступили як єдина, згуртована й сильна родина, яка сповнена рішучості самостійно творити своє життя. Кожен, хто голосував двадцять років тому за незалежність України, по-своєму бачив її майбутнє.

У Дніпропетровську почали встановлювати головну ялинку областіГубернаторська ялинка, яка наразі монтується на майдані між облдержадміністрацією та облрадою, вже незабаром почне радувати жителів області кольоровими вогнями. Відкриття губернаторської ялинки заплановане на 23 грудня. 14-метрова обласна новорічна ялинка, виконана в стилі hi-tech, першою в обласному центрі запалить свої вогні. Також у сквері ім. Леніна відкриється казкове містечко. Там для наймолодших мешканців та гостей Дніпропетровська будуть встановлені фігури лісових звірят і казкових героїв, виготовлених з десятків тисяч маленьких ліхтариків. Серед них – олені, пінгвіни, ведмеді, птахи та весела родина сніговиків.

Жителі Томаківського району отримають безперебійне якісне водопостачанняОлександр Вілкул: «Завдяки реконструкції магістрального водогону Марганець – Томаківка понад 15 тисяч жителів Томаківського району отримають безперебійне якісне водопостачання» Про це голова облдержадміністрації Олександр Вілкул повідомив під час виїзної робочої наради з питань реконструкції магістрального водогону Марганець – Томаківка. У рамках реконструкції водогону буде замінено 10 км труб. Перша черга реконструкції – 5 км водогону – буде завершена вже в грудні цього року. «У містах і районах області реалізується комплексна програма з підвищення якості водопостачання «Питна вода Дніпропетровщини». В її рамках проходить реконструкція магістрального водогону Марганець – Томаківка.