Покров Четверг 09.05.24, 21:04
Сайт
Главная » 2011 » Декабрь » 03
Чемпионат Украины по городкам Чемпионат Украины по городкам на этот раз прошел в Орджоникидзе. С 17 по 20 ноября на городошных кортах спорткомплекса «Авангард» сразу 23 спортсмена из 9 областей страны боролись за звание лучшего городошника Украины.
Стоит отметить, что в этом виде спорта уже не один год доминируют именно представители Орджоникидзе.Например, на этих соревнованиях победу праздновал воспитанник орджоникидзевских городков Антон Шильников (он представлял Киев). А второе месть заслуженно завоевал легенда орджоникидзевских городков заслуженный мастер спорта Владимир Разлуцкий. И только «бронза» на этих соревнованиях досталась киевлянину, заслуженному мастеру спорта Владимиру Евтушенко. 

УВАГА! ЗИМОВИЙ ПЕРІОД ПЕРЕВЕЗЕНЬ!УВАГА! ЗИМОВИЙ ПЕРІОД ПЕРЕВЕЗЕНЬ! 
Шановні автоперевізники, водії, пасажири! Розпочався зимовий період перевезень. Він ставить додаткові вимоги для всіх учасників дорожнього руху. Щоб Ваша дорога взимку була безпечною та комфортною Головавтотрансінспекція просить звернути уваги на наступну інформацію. Перевізникам та водіям автобусів і маршрутних таксі:  - 95% дорожньо-транспортних пригод на маршрутних перевезеннях відбувається через порушення водіями Правил дорожнього руху; безпосередніми чинниками, які призводять до ДТП, є: перевищення безпечної швидкості; відволікання водія від керування автобусом через розмови по мобільному телефону та розмови з пасажирами; здійснення під час керування розрахунків за проїзд; погіршення уваги та зменшення реакції водія через перевтому; аналіз аварійності засвідчує: наявність досвіду керування

За тиждень буде здана в експлуатацію перша черга об’їзної дороги Олександр Вілкул: «За тиждень буде здана в експлуатацію перша черга об’їзної дороги навколо Дніпропетровська» Будівництво першої черги об’їзної дороги навколо Дніпропетровська завершується. Наразі тут активно ведуться фінальні роботи з укладання верхнього шару покриття, зі встановлення бар’єрних огорож, ведуться завершальні укріплювальні роботи. Відкриття першої черги об’їзної дороги навколо Дніпропетровська заплановане на 8 грудня 2011 року. З метою контролю за ходом робіт губернатор Олександр Вілкул провів виїзну нараду на об’єкті. Будівництво об’їзної дороги навколо Дніпропетровська реалізується за підтримки Президента України Віктора Федоровича Януковича.

Олександр Вілкул відкрив 2 навчально-виховні комплекси та дитячий садок У Апостолівському районі Дніпропетровщини Олександр Вілкул відкрив 2 навчально-виховні комплекси та дитячий садок Губернатор Олександр Вілкул відкрив оновлений дитячий садок №1 «Малятко» у місті Апостолове, а також 2 навчально-виховні комплекси в селах Михайлово-Заводське та Володимирівка Апостолівського району. Тепер ще для 180-ти діточок району створені можливості для отримання якісної дошкільної освіти в комфортних умовах. У місті Апостолове після відкриття оновленого дитячого садочка №1 «Малятко» створені додаткові 120 місць для дошкільної освіти дітей. У дитсадку була проведена реконструкція корпусу, який не працював з 2001 року. Таким чином тут розпочали роботу ще 6 груп, у кожній з яких по 20 вихованців.