Покров Четверг 09.05.24, 21:30
Сайт
Главная » 2011 » Декабрь » 06
Завдання обласної влади забезпечити комфортне життя для людейОлександр Вілкул: «Завдання обласної влади забезпечити комфортне життя для людей з обмеженими фізичними можливостями» За завданням губернатора Олександра Вілкула в містах та районах області пандусами та іншими засобами для безперешкодного доступу обладнано всі управління Пенсійного фонду України, управління праці та соціального захисту населення. Загалом на Дніпропетровщині 8,3 тисячі адміністративних та соціально-побутових будівель оздоблені пандусами. «Люди з особливими потребами мають почувати себе повноцінними громадянами. Завдання обласної влади забезпечити комфортне життя для таких людей. На Дніпропетровщині реалізується велика кількість програм з соціального захисту інвалідів.

Всі сільські школи Дніпропетровщини отримають комплекти книг За ініціативи Олександра Вілкула всі сільські школи Дніпропетровщини отримають комплекти книг українських та зарубіжних класиків За ініціативи голови облдержадміністрації Олександра Вілкула до 15 грудня всі сільські школи Дніпропетровщини отримають комплекти з 53 книг творів українських та зарубіжних авторів. «Книги – джерело мудрості й безцінного досвіду. Через літературні твори діти пізнають досвід минулих поколінь. Завдання обласної влади – забезпечити можливість учнів сільських шкіл ознайомитися з творами українських та зарубіжних класиків.

Марія Пустова провела урочисту зустріч зі збірною командою спортсменівЗа дорученням губернатора Олександра Вілкула Марія Пустова провела урочисту зустріч зі збірною командою спортсменів-держслужбовців Дніпропетровщини За дорученням губернатора Олександра Вілкула заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова провела урочисту зустріч зі збірною командою спортсменів-держслужбовців Дніпропетровщини, яка перемогла на XІII Всеукраїнській спартакіаді серед збірних команд державних службовців. Спартакіада проходила з 19 по 24 вересня цього року в Алушті. Марія Пустова від імені голови облдержадміністрації Олександра Вілкула привітала спортсменів держслужбовців з перемогою та вручила грамоти облдержадміністрації. «Ви гордість державної служби Дніпропетровщини.

26 шкіл та 8 інтернатів Дніпропетровщини отримали нові комп'ютерні класиЗа сприяння Олександра Вілкула 26 шкіл та 8 інтернатів Дніпропетровщини отримали нові комп'ютерні класи За сприяння губернатора Олександра Вілкула в рамках Державної освітньої програми «Сто відсотків» для оновлення технічної бази кабінетів інформатики середні загальноосвітні школи 17 міст та районів Дніпропетровщини отримали 26 комп'ютерних класів (26 комплектів меблів, 182 учнівські комп'ютери та 26 вчительських). Також 8 мобільних комп'ютерних класів отримали спеціальні школи й школи-інтернати для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, регіону (8 комплектів меблів, 152 ноутбуки для дітей та 8 – для педагогів).