Покров Четверг 09.05.24, 10:49
Сайт
Главная » 2011 » Декабрь » 07
Олександр Аніщенко: «Дніпропетровщина є лідером в модернізації системи охорони здоров’я України» Олександр Аніщенко: «Дніпропетровщина є лідером в модернізації системи охорони здоров’я України»   Дніпропетровську область з робочою поїздкою відвідав Міністр охорони здоров’я України Олександр Аніщенко. Він високо оцінив хід модернізації медичної галузі в Дніпропетровській області. «На Дніпропетровщині до реформування медичної галузі підійшли комплексно і дуже відповідально. Вже зараз регіон за деякими показниками випереджає інші три пілотні області – Вінницьку, Донецьку та місто Київ», – сказав Олександр Аніщенко. Міністр провів нараду з начальниками управлінь та завідуючими відділами охорони здоров’я міських рад, головними лікарями центральних міських та центральних районних лікарень, центрів первинної медико-санітарної допомоги, начальниками спеціалізованих медико-санітарних частин та станцій швидкої медичної допомоги.

Інформаційна довідка щодо підвищення рівня пенсійних виплатІнформаційна довідка щодо підвищення рівня пенсійних виплат громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи   Кабінетом Міністрів України прийнято постанову від 23 листопада 2011 року №1210 «Про підвищення рівня соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи».   Зазначеною постановою Кабінету Міністрів України передбачено:   Перше. Для інвалідів-ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС.   Осучаснити заробіток до 2006 р. (як для усіх пенсіонерів України) та здійснити з 01. 01. 2012 перерахунок пенсій.   Збільшити з 01. 01. 2012 розмір додаткової пенсії за шкоду заподіяну здоров’ю з 30,20 і 15% до 50,40 і 30% (як для інвалідів війни).

Визначено кращу в області «Лікарню, доброзичливу до дитини»На Дніпропетровщині визначено кращу в області «Лікарню, доброзичливу до дитини» Начальник головного управління охорони здоров’я облдержадміністрації Валентина Гінзбург від імені губернатора Дніпропетровської області Олександра Вілкула привітала команди медичних закладів – фіналістів обласного конкурсу на звання кращої «Лікарні, доброзичливої до дитини» та нагородила їх цінними подарунками і грамотами облдержадміністрації.Конкурс на звання кращої в області "Лікарні, доброзичливої до дитини” започатковано у 2010 році для висвітлення переваг грудного вигодовування. На сьогодні почесний статус "Лікарня, доброзичлива до дитини” присвоєно 363 медичним закладам області.Змагання проходить у два етапи: визначення кращих медичних закладів на регіональному рівні та обласний фінал. У першому турі конкурсу взяли участь 40 медичних закладів зі всієї області, серед яких професійна комісія з експертів МОЗ та головного управління охорони здоров’я облдержадміністрації визначили 12 найкращих.

Управління ДАІ МВС України у м. ДніпропетровськуШановні мешканці та гості м. Дніпропетровська ! 
Просимо звернути Вашу увагу на те, що у зв’язку з робочою поїздкою керівництва держави до Дніпропетровської області 8 грудня в період з 12.00 до 13.00 буде обмежено рух автотранспорту у напрямку:вул. Криворізька, вул. Макарова, вул. Титова, пр. Кірова, пр. Пушкіна, вул. Сєрова, вул. Набережна Леніна, Центральний міст, пр. Правди.В ці години  рекомендуємо об’їзд даних ділянок доріг по зручних для вас прилеглих вулицях.        Розраховуємо на Ваше  розуміння та просимо вибачення за тимчасові незручності!    
З вдячністю, Управління ДАІ МВС України у м. Дніпропетровську

Маньяк в Орджоникидзе. А есть ли мальчик?Как показывают печальная жизненная практика, общество не застраховано от появления особей, которые подпадают под категорию «маньяк».Именно лица, у которых наблюдается маниакальная страсть к насилию, всегда вызывали у общества и правоохранителей наибольшую обеспокоенность и чувство опасности. Последние несколько дней маленький Орджоникидзе охватил именно такой страх. Слухи о человеке, который нападает с ножом на людей в районе кинотеатра «Марс-1», буквально заполонили мысли орджоникидзевцев. Неизвестный маньяк якобы сначала «порезал молодого мужчину, а потом исполосовал женщину. Его никак не могут поймать местные милиционеры и поэтому в город привезут ОМОН из Днепропетровска и тд». Это только краткий перечень потока «маньячной» информации, которая гуляет по городу.