Покров Четверг 09.05.24, 14:44
Сайт
Главная » 2011 » Декабрь » 08
Олександр Вілкул: «За півтора року на 70 % зменшені скиди неочищених стоків у річку Дніпро»Олександр Вілкул: «За півтора року на 70 % зменшені скиди неочищених стоків у річку Дніпро»   За півтора року на 70% зменшено скиди неочищених стоків у річку Дніпро в межах Дніпропетровська шляхом будівництва сучасних каналізаційно-насосних станцій та реконструкції очисних споруд. Про це повідомив голова облдержадміністрації Олександр Вілкул на засіданні Ради регіонів при Президентові України, яке проходить сьогодні на Дніпропетровщині. Як зазначив губернатор, для поліпшення екології річки Дніпро за півтора року на 70% зменшено скиди неочищених стоків у річку в межах міста Дніпропетровськ шляхом будівництва сучасних каналізаційно-насосних станцій в Придніпровську на вулиці Маршала Малиновського та реконструкції Південної станції аерації міста Дніпропетровськ.

Президент України Віктор Янукович провів нарадуПрезидент України Віктор Янукович провів нараду щодо завершення будівництва першої черги об’їзної дороги Дніпропетровська   Президент України Віктор Янукович провів нараду щодо завершення будівництва першої черги об’їзної дороги Дніпропетровська. У нараді взяли участь голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул, міністр фінансів Федір Ярошенко, голова Державного агентства автомобільних доріг Володимир Демішкан, голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод та Дніпропетровський міський голова Іван Куліченко. Наразі збудовано першу чергу об’їзної дороги Дніпропетровська протяжністю 18 км.

8 грудня Президент України Віктор Янукович з робочим візитом прибув у Дніпропетровськ 8 грудня 2011 р. Президент України Віктор Янукович з робочим візитом прибув у Дніпропетровськ  В програмі поїздки: робоча нарада з питань завершення першої черги будівництва Південного обходу м. Дніпропетровська, а також проведення засідання Ради Регіонів.  В аеропорту Дніпропетровська Главу держави зустрічали голова облдержадміністрації Олександр Вілкул, голова Служби безпеки України Валерій Хорошковський, голова обласної ради Євген Удод,  прокурор Дніпропетровської області Наталія Марчук, начальник управління СБУ в Дніпропетровській області Володимир Верхогляд, начальник ГУ МВС України в Дніпропетровській області Віктор Бабенко, начальник Дніпропетровського гарнізону генерал – лейтенант Сергій Бесараб, Дніпропетровський міський голова Іван Куліченко, заступники голови  дніпропетровської облдержадміністрації Іван Ступак, Надія Подоплєлова.

Олександр Вілкул за дорученням Президента України вручив ключі від нових квартир Олександр Вілкул за дорученням Президента України вручив ключі від нових квартир 89 сім'ям медичних працівників Кривого Рогу За дорученням Президента України голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул разом з міністром охорони здоров'я Олександром Аніщенком, міністром регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Анатолієм Близнюком, міністром фінансів Федором Ярошенком, першим заступником міністра соціальної політики Василем Надрагою вручили ключі від нових квартир 89 сім'ям медичних працівників Кривого Рогу. У заході взяли участь голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод та Криворізький міський голова Юрій Вілкул.

Олександр Вілкул за дорученням Президента України відкрив сучасний перинатальний центр у Кривому РозіОлександр Вілкул за дорученням Президента України відкрив сучасний перинатальний центр у Кривому Розі За дорученням Президента України голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул разом з міністром охорони здоров'я Олександром Аніщенком, міністром фінансів України Федором Ярошенком та першим заступником міністра соціальної політики Василем Надрагою відкрили сучасний перинатальний центр у Кривому Розі. У заході також узяли участь голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод та Криворізький міський голова Юрій Вілкул. Центр створено в рамках Національного проекту «Нова якість охорони материнства та дитинства». Це перший в Україні перинатальний центр відкритий в рамках зазначеного національного проекту. Губернатор та міністри вручили колективу лікувального закладу сертифікат на нове сучасне медобладнання.

Студенти, які проживають у гуртожитках, отримали можливість оформити житлову субсидію Завдяки ініціативі Олександра Вілкула студенти, які проживають у гуртожитках, отримали можливість оформити житлову субсидію   За ініціативи губернатора Дніпропетровщини Олександра Вілкула Міністерством освіти і науки, молоді та спорту, Міністерством соціальної політики України та Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства прийнято спільний наказ щодо надання права на житлову субсидію студентам, які проживають у гуртожитках. «На Дніпропетровщині в гуртожитках проживає понад 35 тисяч студентів. За проживання вони сплачують від 85 до 250 грн. А розмір щомісячної стипендії складає  від 500 до 800 грн.

Завтра наша область вперше буде представлена новим логотипомОлександр Вілкул: «Завтра на засіданні Ради регіонів, яка вперше пройде на Дніпропетровщині, наша область вперше буде представлена новим логотипом» Про це під час брифінгу для журналістів повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул. При цьому він підкреслив, що засідання Ради регіонів за участю Президента України проходить на території області вперше.  «На засіданні Раді регіонів Дніпропетровщина вперше презентує свій новий логотип. Це європейська практика брендування і побудови іміджу регіону. Такі логотипи мають усі європейські столиці та провідні європейські регіони», - сказав Олександр Вілкул.

Засідання Ради регіонів під головуванням Президента УкраїниОлександр Вілкул: «Завтра на Дніпропетровщині вперше в історії нашої області пройде засідання Ради регіонів під головуванням Президента України» Про це голова Дніпропетровської облдержадміністрації повідомив під час брифінгу для журналістів. Губернатор відзначив, що в рамках свого робочого візиту на Дніпропетровщину Президент Віктор Янукович відкриє міжрайонний перинатальний центр у Кривому Розі, який обслуговуватиме Кривбас та п’ять прилеглих сільських районів.  Центр розрахований на 3 тис пологів на рік. У Центрі у відділенні інтенсивної терапії надаватиметься допомога новонародженим з масою тіло від 500 грам. Також Глава держави вручить ключі від нових квартир 89 сім'ям медичних працівників Кривого Рогу.