Покров Четверг 09.05.24, 05:07
Сайт
Главная » 2011 » Декабрь » 14
У Дніпропетровській області створюється сучасна система діагностики та лікування хвороб серцяОлександр Вілкул: «У Дніпропетровській області створюється сучасна система діагностики та лікування хвороб серця»Губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул вручив колективу Обласного клінічного центру кардіології та кардіохірургії сучасну ангіографічну систему «Infinix» виробництва фірми «Toshiba» (Японія). Ангіограф – це сучасний комплекс для діагностики та лікування серця та судин. Нове обладнання дозволить вдвічі збільшити кількість спеціалізованих досліджень та сучасних, найменш травматичних операцій на судинах серця. Новий ангіограф стане вже другим таким апаратом у Дніпропетровському обласному клінічному центрі кардіології та кардіохірургії, за допомогою якого надаватиметься висококваліфікована кардіологічна допомога.

 В Марганце раскрыто жестокое двойное убийство Как сообщают из отдела по связям с общественностью ГУ МВД в Днепропетровской области, в Марганце раскрыто двойное убийство, совершенное психически больным молодым человеком. 3 декабря, в 16:25, в Марганецкий городской отдел милиции поступило сообщение от местных жителей о том, что в одном из частных домов по улице Шахтерской обнаружены изуродованные и окровавленные тела 53-летнего хозяина дома и его 55-летней бывшей жены.

До Дня Святого Миколая пройде благодійна моновиставаЗа підтримки губернатора Олександра Вілкула на Дніпропетровщині до Дня Святого Миколая пройде благодійна моновиставаЗа дорученням губернатора Олександра Вілкула заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова о 14-00 13 грудня проведе урочисту зустріч з видатними жінками Дніпропетровщини. У рамках зустрічі пройде благодійна акція зі збору коштів для дітей до Дня Святого Миколая.  «На урочисту зустріч запрошені понад 800 видатних жінок з 35 міст та районів регіону. Серед них – представниці політики, бізнесу, громадських та благодійних організацій. 

Наступного року на Дніпропетровщині буде створена Рада жінок Придніпров'яУ 2012 році на Дніпропетровщині при облдержадміністрації буде створена Рада жінок Придніпров’я. До неї входитимуть представниці політики, бізнесу, освітньої галузі, громадських та благодійних організацій. Рада жінок буде консультативно-дорадчим органом, завдяки якому враховуватимуться актуальні питання та запити жінок під час розробки та реалізації заходів у регіоні. Про це повідомила заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова.Більш ніж 56% жителів Дніпропетровщини складають жінки. Про бажання жінок вести активну громадську роботу, впливати на події сьогодення свідчить збільшення зареєстрованих жіночих організацій.