Покров Четверг 09.05.24, 14:40
Сайт
Главная » 2011 » Декабрь » 15
Олександр Вілкул відкрив новий газопровід у Царичанському районі, який забезпечив газопостачанням три села Олександр Вілкул відкрив новий газопровід у Царичанському районі, який забезпечив газопостачанням три села          Голова облдержадміністрації Олександр Вілкул відкрив дві гілки нового газопроводу середнього тиску в Царичанському районі. Губернатор запалив символічний вогник у домівці родини Юрія та Ніни Явтушенко з села Плавещино. Цього дня «блакитне паливо» надійшло до 82 домівок сіл Плавещино, Салівка та Зубівка Царичанського району. Зокрема, завдяки новому газопроводу газ надійшов у 21 домівку 42 жителів сіл Салівка та Зубівка, також газом забезпечені всі жителі села Плавещино – 127 чоловік, які мешкають у 61 будинку.

Олександр Вілкул: «На Дніпропетровщині проходить «Європейський тиждень» Олександр Вілкул: «На Дніпропетровщині проходить «Європейський тиждень» На Дніпропетровщині з 12 по 19 грудня у рамках всеукраїнського «Європейського тижня» проходить серія публічних заходів у форматі експертних та громадських дискусій. Всеукраїнський «Європейський тиждень» приурочений до Саміту Україна – ЄС, який відбудеться у Києві 19 грудня. Зокрема, у Дніпропетровську будуть проведені дискусії на тему: «Форми торговельно-економічних відносин (інтеграції) третіх країн з ЄС» та «Зона вільної торгівлі в контексті стратегічних пріоритетів України та ЄС». Також громадські та експертні дискусії у рамках «Європейського тижня» пройдуть у Кривому Розі, Марганці, Павлограді, Орджонікідзе, Синельникове та у Покровському, Межівському, Широківському районах області.

Олександр Вілкул привітав дніпропетровського спортсмена Андрія Говорова зі званням чемпіона Європи з плаванняОлександр Вілкул привітав дніпропетровського спортсмена Андрія Говорова зі званням чемпіона Європи з плавання   Голова облдержадміністрації Олександр Вілкул привітав Андрія Говорова зі здобуттям золотої нагороди на чемпіонаті Європи з плавання. Спортсмен посів перше місце на дистанції 50 м батерфляєм.   «Нова перемога Андрія Говорова засвідчує високий рівень підготовки спортсменів Дніпропетровщини. Приклад молодих чемпіонів підвищує інтерес молоді до занять спортом та здорового способу життя. Вітаю Андрія зі званням чемпіона Європи та бажаю йому успіхів на майбутній Олімпіаді у Лондоні, де він представлятиме Дніпропетровщину та Україну», - сказав Олександр Вілкул.

Олександр Вілкул: «У Дніпропетровській області створюється сучасна система діагностики та лікування хвороб серця»Олександр Вілкул: «У Дніпропетровській області створюється сучасна система діагностики та лікування хвороб серця» Губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул вручив колективу Обласного клінічного центру кардіології та кардіохірургії сучасну ангіографічну систему «Infinix» виробництва фірми «Toshiba» (Японія). Ангіограф – це сучасний комплекс для діагностики та лікування серця та судин. Нове обладнання дозволить вдвічі збільшити кількість спеціалізованих досліджень та сучасних, найменш травматичних операцій на судинах серця. Новий ангіограф стане вже другим таким апаратом у Дніпропетровському обласному клінічному центрі кардіології та кардіохірургії, за допомогою якого надаватиметься висококваліфікована кардіологічна допомога.

На Дніпропетровщині відбудеться Міжнародна конференція регіонів країн Європи та УкраїниЗ ініціативи Олександра Вілкула за підтримки Асоціації Європейських Регіонів на Дніпропетровщині відбудеться Міжнародна конференція регіонів країн Європи та України Голова облдержадміністрації Олександр Вілкул та Президент Асоціації Європейських Регіонів Мішель Саббан (Michèle Sabban) домовилися про проведення на Дніпропетровщині в рамках проекту «Східне партнерство» Міжнародної конференції за участі представників профільних комітетів АЄР, регіонів країн Європи – учасників АЄР та областей України. Зустріч з Президентом АЄР відбулася в рамках Форуму Асоціації Європейських регіонів. На зустрічі з Президентом АЄР Мішель Саббан губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул презентував можливості та інвестиційні проекти Дніпропетровщини за 2010-2011 роки.

Навесні 2012 року відбудеться презентація Дніпропетровщини в провідних містах Європейського СоюзуНавесні 2012 року відбудеться презентація Дніпропетровщини в провідних містах Європейського Союзу Голова облдержадміністрації Олександр Вілкул на зустрічі з Президентом Асоціації (Асамблеї) Європейських Регіонів Мішель Саббан (Michèle Sabban) домовилися про сприяння АЄР у проведенні презентації Дніпропетровської області в провідних містах держав Європейського Союзу. Зустріч з Президентом АЄР відбулася в рамках Форуму Асоціації Європейських регіонів. Президент Асоціації Європейських Регіонів Мішель Саббан зазначила, що регіон з таким міцним потенціалом як Дніпропетровщина цікавий у якості партнера для багатьох європейських регіонів. Асоціація Європейських Регіонів готова надати підтримку Дніпропетровщині у презентації регіону в основних містах Європейського Союзу. Зокрема, на квітень-травень 2012 року заплановане проведення презентації Дніпропетровської області в Брюсселі.