Покров Четверг 09.05.24, 10:09
Сайт
Главная » 2011 » Декабрь » 20
На Дніпропетровщині реалізується комплексна програма подолання вад слуху у дітейПід керівництвом голови облдержадміністрації Олександра Вілкула на Дніпропетровщині реалізується комплексна програма  «Здоров’я дітей та матерів Дніпропетровщини», в рамках якої впроваджуються сучасні технології відновлення слуху у дітей. Зокрема, безкоштовно проводяться унікальні операції з кохлеарної імплантації, що дозволяє повністю відновити слух. Завдяки цьому методу у 2011 році прооперовано 15 дітей з вродженою глухотою і вже закуплено 13 кохлеарних імплантатів на наступний рік. «На Дніпропетровщині створено сучасну модель лікування дітей з порушеннями слуху, яка включає ранню діагностику, обстеження і направлення дітей для лікування та протезування, а також проведення реабілітації.

В'ячеслав Задорожний привітав правоохоронців Дніпропетровщини з 20-річчям української міліціїЗа дорученням Олександра Вілкула В'ячеслав Задорожний привітав правоохоронців Дніпропетровщини з 20-річчям української міліції За дорученням губернатора Олександра Вілкула перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації В'ячеслав Задорожний привітав працівників правоохоронних органів області з 20-річчям української міліції. В урочистостях, які пройшли в Дніпропетровському академічному українському музично-драматичному театрі імені Т.Г.Шевченка, взяли участь начальник ГУМВС України в Дніпропетровській області Віктор Бабенко, начальник Управління МВС України на Придніпровській залізниці Сергій Уласевич, прокурор Дніпропетровської області  Наталія Марчук, Дніпропетровський міський голова Іван Куліченко, митрополит Дніпропетровський та Павлоградський Іриней.

Рінат Ахметов, Ігор Крутой та Олександр Вілкул привітали вихованців дитячих будинківПрезидент футбольного клубу «Шахтар» Рінат Ахметов, композитор Ігор Крутой та губернатор Олександр Вілкул привітали вихованців дитячих будинків Дніпропетровської області з Днем Святого Миколая Святкові заходи пройшли в рамках щорічної благодійної акції «Рінат Ахметов, Ігор Крутой - дітям!», яка на Дніпропетровщині пройшла вперше. У Дніпропетровській області Фонд Ріната Ахметова «Розвиток України» спільно з Дніпропетровською облдержадміністрацією реалізує з травня цього року проект «Родина для дитини». Наразі регіон є лідером з улаштування вихованців інтернатів та дитячих будинків у прийомні сім'ї та дитячі будинки сімейного типу.