Покров Четверг 09.05.24, 05:30
Сайт
Главная » 2011 » Декабрь » 24
Олександр Вілкул відкрив губернаторську ялинку області та казкове містечко біля облдержадміністраціїОлександр Вілкул відкрив головну ялинку області та казкове містечко біля облдержадміністрації. Упродовж новорічних свят з 23 грудня по 19 січня на відвідувачів казкового містечка будуть чекати Дід Мороз, Снігуронька, казкові герої, концерти та конкурси.На відкриття губернаторської ялинки зібрались жителі та гості Дніпропетровська. 14-метрова красуня у стилі hi-tech запалила свої святкові вогники першою в області.«Вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим! Я запрошую вас на губернаторську ялинку і в надзвичайне казкове містечко у парку біля облдержадміністрації. Казкові герої, Дід Мороз, Снігуронька та більше півмільйона ліхтарів перенесуть вас у яскраву в яскраву країну мрій краси, свята і дитинства.

 Нагороджено переможців регіонального конкурсу «Світоч Придніпров’я-2011» На Дніпропетровщині визначені переможці регіонального конкурсу «Світоч Придніпров’я-2011». Перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний за дорученням губернатора Олександра Вілкула привітав з перемогою та нагородив кращих діячів Дніпропетровщини. У регіональному конкурсі взяли участь понад 300 чоловік з усіх міст та районів області.Голова облдержадміністрації Олександр Вілкул привітав та нагородив переможців регіонального конкурсу «Світоч Придніпров’я-2011». Цьогоріч у конкурсі взяли участь понад 300 чоловік з усіх міст та районів області. Відзнаки та дипломи отримали  переможців у 28 номінаціях, які охоплюють всі галузі життєдіяльності області.«Підбиваючи підсумки року, Дніпропетровщина обирає найкращих, тих, на кого рівнятиметься весь регіон

Олександр Вілкул визначив основні напрямки розвитку Дніпропетровської області в 2012 роціЗа дорученням голови облдержадміністрації Олександра Вілкула його перший заступник Вячеслав Задорожний провів підсумкове засідання колегії облдержадміністрації. Під час роботи колегії були визначені основні напрямки розвитку Дніпропетровської області в наступному році. «У 2012 році наша область святкує своє 80-річчя. Це знакова подія, яку ми повинні відзначити на найвищому рівні. Усі знакові заходи, які проходитимуть в області, будуть  присвячені ювілею нашого регіону», - сказав Вячеслав Задорожний. Він також додав: «Губернатор Олександр Вілкул визначив перед керівниками міст та районів нашого регіону ряд завдань на майбутній рік. Всі вони спрямовані на покращення якості життя жителів Дніпропетровської області».

Олександр Вілкул: «2011 року на Дніпропетровщині введено в експлуатацію понад тисячу пускових об’єктів»Перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний провів підсумкову колегію Дніпропетровської облдержадміністрації. Під час колегії підбито підсумки соціально-економічного розвитку регіону за 2011 рік. У колегії взяли участь голова дніпропетровської обласної ради Євген Удод, керівники міст та районів області.«Загалом лише за 2011 рік в області введено в експлуатацію більше тисячі пускових об'єктів. Ті завдання, які стояли перед областю на 2011 рік, виконані в повному обсязі. Результати роботи Дніпропетровщини високо оцінені нашим Президентом Віктором Федоровичем Януковичем на засіданні Ради регіонів, яка вперше в історії регіону 8 грудня пройшла в нашій області. Показники соціально-економічного розвитку Дніпропетровщини визнані й на міжнародному рівні.

Понад 1000 дітей Дніпропетровщини побували на обласному святі «Ялинка-2012»За дорученням губернатора Олександра Вілкула заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова привітала з новорічними та різдвяними святами малечу Дніпропетровщини. На новорічному святі «Ялинка-2012» побували 1 100 дітей з усіх міст та районів області.У фойє театру опери та балету гостей зустрічав джазовий оркестр Дніпропетровської музичної школи № 6 під керівництвом В. Мороховського.  «У нашій області підростає талановите покоління – майбутнє Дніпропетровщини. Олександр Вілкул приділяє велику увагу освітнім програмам та розвитку дітей. Я вітаю Вас з новорічними та різдвяними святами! І запрошую під час канікул обов’язково побувати на Губернаторській новорічній ялинці та у казковому містечку, що знаходиться біля облдержадміністрації!», - сказала заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова.