Покров Четверг 09.05.24, 21:27
Сайт
Главная » 2011 » Декабрь » 29
За дорученням губернатора Олександра Вілкула Марія Пустова відкрила дитячий садок у селі Настасівка Томаківського районуЗа дорученням губернатора Олександра Вілкула заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова відкрила дошкільний навчальний заклад (ясла – садок) «Малятко» у селі Настасівка Томаківського району. У закладі працюватимуть 3 навчальні групи. Тепер 65 дітлахів отримали можливість ходити до дитсадка у своєму селі та здобувати якісну дошкільну освіту в сучасних комфортних умовах. З відкриттям дитсадка питання з охопленням дітей дошкільною освітою у селі Настасівка повністю вирішено.У дитсадку «Малятко» проведено капітальний ремонт, в тому числі у харчоблоці, медичному блоці, спальних та ігрових кімнатах. Замінені системи електропостачання, теплозабезпечення, каналізації та водопостачання. Встановлені сучасні металопластикові вікна.

Підбито підсумки роботи Міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення при облдержадміністраціїПідбито підсумки роботи Міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення при облдержадміністрації На Дніпропетровщині за дорученням губернатора Олександра Вілкула пройшло підсумкове засідання Міжвідомчої координаційно-методичної ради (МКМР) з правової освіти населення при облдержадміністрації. Під час наради було підбито підсумки за 2011 рік та затверджено план роботи МКМР на 2012 рік. «Правова освіта населення – це база для розвитку громадянського суспільства. А це є основою правової держави. На Дніпропетровщини за ініціативи губернатора Олександра Вілкула реалізується регіональна комплексна Програма правової освіти населення.

Комплексна система реабілітації людей з серцево-судинними захворюваннями Створена на Дніпропетровщині комплексна система реабілітації людей з серцево-судинними захворюваннями допомагає їм повернутися до активного життяНа Дніпропетровщині реалізується комплексна програма лікування серцево-судинних захворювань, яка включає декілька етапів лікування та реабілітації таких хворих, с особливо з гострим інфарктом міокарду (від кардіологічного відділення до санаторію).Комплексну реабілітаційну та санітарно-курортну допомогу жителям Дніпропетровщини надає санаторій «Славутич» ім. Б. В. Пашковського, який розташований у Верхньодніпровську. Тут проходять відновлення після гострого інфаркту, ревматичних уражень серцево-судинної системи, гіпертонічної хвороби  та порушень мозкового кровообігу.

Розвиток швидкої медичної допомоги: підсумки 2011 рокуРозвиток швидкої медичної допомоги: підсумки 2011 рокуНа Дніпропетровщині проводиться системна робота з підвищення якості швидкої медичної допомоги. Для цього, зокрема, розширюється мережа місць базування бригад «швидкої» та збільшується їх чисельність.Цього року було створено 10 додаткових бригад швидкої допомоги, зараз їх працює 270 по всій Дніпропетровський області. Кількість місць базування «швидких» збільшилась на 33 – тепер їх 124, а до кінця року відкриють ще 7.«Збільшення кількості бригад та міст базування дозволяє прискорити доїзд швидкої допомоги до хворого.Губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул поставив завдання забезпечити доїзд до хворого у місті за 10 хвилин, а в сільській місцевості – за 20 хвилин.

Відкрито нову автономну газову котельню загальноосвітньої середньої школи № 1 міста П’ятихатки У рамках програми Олександра Вілкула з модернізації теплового господарства відкрито нову автономну газову котельню загальноосвітньої середньої школи № 1 міста П’ятихатки За дорученням голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олександра Вілкула його заступник Геннадій Темник відкрив нову автоматизовану газову котельню загальноосвітньої середньої школи № 1 в місті П’ятихатки. Відкриття котельні забезпечить безперебійне й якісне теплопостачання школи, що підвищить комфортність навчання 550 учнів й дозволить на 45 % зекономити витрати бюджетних коштів на опалення. Потужність котельні становить 867 кВт. Загальна вартість об’єкту – 1,4 млн грн.

Марія Пустова відкрила у Дніпропетровському районі навчально-виховний комплекс За дорученням губернатора Олександра Вілкула Марія Пустова відкрила у Дніпропетровському районі навчально-виховний комплекс «садочок-школа» на базі Горьківської школи № 3 За дорученням губернатора Олександра Вілкула заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова в рамках регіонального проекту «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти» відкрила в Дніпропетровському районі навчально-виховний комплекс «садочок-школа» на базі Горьківської СЗШ № 3.До сьогодні у с. Горькогоне було дошкільного навчального закладу. У селищі мешкає 160 дітей віком до 6 років, з них потребують навчання 50 дошкільнят.