Покров Четверг 09.05.24, 10:35
Сайт
Главная » 2011 » Декабрь » 30
Елка на воде. Бассейн «Дельфин» встретил год ДраконаВодно-спортивное шоу «Елка на воде» уже не один год является визитной карточкой плавательного бассейна «Дельфин» и, пожалуй, одним из наиболее ярких эпизодов новогодних праздников в Орджоникидзе. И нынешний год не стал исключением. Следует отметить, что удивить более-менее искушенного зрителя этим зрелищем непросто. Особенно, если учесть тот факт, что и на этот раз в шоу отсутствовал такой яркий элемент, как «огненный прыжок» (прыжок с самой верхней вышки бассейна объятого пламенем спортсмена), который всегда был визитной карточкой такого выступления. И хотя повод для критики найдется всегда, но не стоит забывать, что это представление, прежде всего, предназначено для детей. Как раз именно они всегда являются главными зрителями и главными судьями этого праздника.

Орджоникидзе на Новый Год без воды?Из неофициальных источников стало известно, что причиной отсутствия воды в городе является большой порыв трубы диаметром 1200мм. на первом подъеме (насосная станция на восьмом сооружении). Работы по восстановлению не прекращаются до сих пор. бригады водоканала работают в усиленном режиме. Будет ли вода 31 числа неизвестно, остается лишь верить, что все работы по восстановлению пройдут хорошо, и жители города смогут встретить Новый Год с водой!

На Дніпропетровщині запроваджено ретельний і посилений моніторинг стану всіх автошляхів областіЗа дорученням губернатора Олександра Вілкула перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний провів селекторну нараду з питань забезпечення належної експлуатації автошляхів області у зимовий період. Зокрема, під час новорічно-різдвяних свят. У нараді взяли участь керівниками відповідних управлінь облдержадміністрації, управління ДАІ, Служби автомобільних доріг в області, КП «Дніпропетровський облавтодор», керівники міст і районів області.«З метою посилення безпеки руху на автошляхах області губернатор Олександр Вілкул поставив завдання забезпечити належну експлуатацію доріг у складних метеорологічних умовах.

у Васильківському районі Дніпропетровської області відкрито три навчально-виховні комплекси «дитсадок-школа»За дорученням голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олександра Вілкула його заступник Марія Пустова відкрила три навчально-виховні комплекси «дитсадок-школа» в селах Шевченкове, Богданівка та Григорівка Васильківського району. Тож на Васильківщині створено ще 60 місць у дошкільних навчальних закладах. Таким чином у 2011 році у Васильківському районі відкрито 2 додаткові групи при діючих дошкільних навчальних закладах (40 місць) і створено 6 навчально-виховних комплексів (160 місць).В урочистостях також взяв участь Народний депутат України Юрій Самойленко.«Відкриття трьох навчально-виховних комплексів у Васильківському районі – це реальний приклад системного підходу щодо відродження мережі дошкільних закладів в містах та районах області.

Між Дніпропетровською та Запорізькою облдержадміністраціями укладено угоду про співробітництвоГолови Дніпропетровської та Запорізької облдержадміністрацій Олександр Вілкул та Олександр Пеклушенко підписали Угоду про співробітництво в економічній, промисловій, інноваційній, торговельній, науково-технічній, гуманітарній та інших сферах. Угода дозволить розширити межі торговельно-економічної та інноваційно-інвестиційної діяльності між областями, сприятиме розвитку транспортного потенціалу, співпраці у сферах охорони здоров’я, туризму та спорту, науково-технічній, освітній та культурній, охорони навколишнього природного середовища.Угода сприятиме розвитку малого і середнього бізнесу, нових ефективних форм спільної підприємницької діяльності, розробки та реалізації спільних інвестиційних проектів.