Покров Четверг 16.05.24, 07:06
Сайт
Главная » 2012 » Январь » 04
Всі дозвільні документи видаються виключно державними адміністраторами через дозвільні центри»Олександр Вілкул: «З 1 січня 2012 року на Дніпропетровщині всі дозвільні документи видаються виключно державними адміністраторами через дозвільні центри» В Україні запроваджена європейська практика видачі (переоформлення, видачі дублікатів, анулювання) документів дозвільного характеру. Дозвільні центри створені і діють в усіх містах та районах Дніпропетровської області. Вони видають дозвільні документи підприємцям за принципом «єдиного вікна». «Перехід на видачу дозвільних документів державними адміністраторами через дозвільні центри – це європейська практика, яка значно полегшує отримання підприємцями й бізнесом різноманітних дозволів на той чи інший вид підприємницької чи господарської діяльності.

В селі Новомиколаївка Покровського району введено в експлуатацію газопровід За дорученням голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олександра Вілкула перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний увів в експлуатацію газопровідну мережу в селі Новомиколаївка Покровського району. У результаті газ отримали 125 жителів 50 будинків села. «Будівництво газопровідної мережі в селі Новомиколаївка - це ще один результат реалізації регіональної програми газифікації сільських районів у рамках Комплексної стратегії розвитку регіону, яку ініціював губернатор Олександр Вілкул. Це реальне підвищення якості життя в селі. Поштовх до його розвитку», - сказав Вячеслав Задорожний.Для будівництва газопроводу в Новомиколаївці Покровського району з ініціативи губернатора з державного бюджету було виділено 439 тис гривень.

У селі Маломихайлівка Покровського району відкрито навчально-виховний комплекс «дитсадок-школа»За дорученням голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олександра Вілкула перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний відкрив навчально-виховний комплекс (НВК) «дитсадок-школа» в селі Маломихайлівка Покровського району.  Новостворене дошкільне відділення НВК розраховане на 40 місць.  Тож за 2010-2011 роки в Покровському районі за завданням губернатора створено 90 нових місць у дошкільних закладах.«З ініціативи губернатора Олександра Вілкула на Дніпропетровщині реалізується регіональна програма «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти». Одним з головних завдань програми є розвиток в області мережі дошкільних навчальних закладів.

Вячеслав Задорожний привітав колектив редакції газети «Покровський край» з 80-річчямЗа дорученням Олександра Вілкула перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний привітав творчий колектив газети «Покровський край» з 80-річчям виходу в світ. П'ятеро співробітників газети отримали почесні грамоти та відзнаки облдержадміністрації. «Газета «Покровський край» - ровесниця нашої області, адже в цьому році Дніпропетровщина відзначає своє 80-річчя. Газета вже стала історією Покровського району і всього нашого регіону. За дорученням губернатора Олександра Вілкула вітаю вас з 80-річчям вашого видання. Також вітаю і жителів району, які є постійними читачами газети.