Покров Четверг 16.05.24, 23:47
Сайт
Главная » 2012 » Январь » 06
На Дніпропетровщині забезпечується ефективна та адресна робота соціальних службЗа завданням Олександра Вілкула на Дніпропетровщині забезпечується ефективна та адресна робота соціальних служб З 1 січня 2012 року збільшено розмір державних соціальних виплат. Збільшення здійснюється відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2012 рік». Закон передбачає збільшення прожиткового мінімуму для населення. Разом з тим підвищуються і розміри державних соціальних виплат.Збільшення прожиткового мінімуму буде здійснюватися протягом 2012 року 5 разів та становитиме: з 1 січня по 31 березня – 1017,00 грн; з 1 квітня по 30 червня – 1037,00 грн; з 1 липня по 30 вересня – 1044,00 грн; з 1 жовтня по 30 листопада – 1060,00 грн та з 1 грудня – 1095,00 грн. Таким чином протягом року прожитковий мінімум збільшиться на 14,2%.

На Дніпропетровщині День Соборності та Свободи України буде відзначено на високому рівніВячеслав Задорожний: «На Дніпропетровщині День Соборності та Свободи України буде відзначено на високому рівні»Дніпропетровська область готується до відзначення 22 січня Дня Соборності та Свободи України. Перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний за дорученням губернатора Олександра Вілкула провів робочу нараду щодо підготовки та проведення в регіоні державного свята. У нараді взяли участь керівництво облдержадміністрації, облради та начальники структурних підрозділів облдержадміністрації, представники міської влади Дніпропетровська. «Цього року день 22 січня набуває особливого змісту. Перший раз в Україні цей день відзначатиметься як День Соборності та Свободи Украї

Увага! новий номер телефону «гарячої лінії» обласного штабу з питань проходження опалювального сезону Управління житлово-комунального господарства Дніпропетровської обласної державної адміністрації повідомляє про зміну номеру «гарячої лінії» обласного штабу з питань проходження опалювального сезону. Новий номер «гарячої лінії» 056 7324946. Дзвінки приймаються цілодобово.

На Дніпропетровщині проведені заходи з підвищення пожежної безпекиЗа завданням Олександра Вілкула на Дніпропетровщині проведені заходи з підвищення пожежної безпеки в місцях масового перебування людей під час новорічних та різдвяних свят  Для забезпечення техногенної та протипожежної безпеки на території Дніпропетровської області перевірено 694 місця проведення масових новорічних та різдвяних заходів та проведено інструктажі з працівниками, задіяними в забезпеченні пожежної  безпеки місць святкування. Про це перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний повідомив під час наради щодо забезпечення техногенної та пожежної безпеки у місцях масового скупчення людей.