Покров Четверг 16.05.24, 15:43
Сайт
Главная » 2012 » Январь » 11
Вячеслав Задорожний: «Будівельна готовність комплексної реконструкції школи в селі Михайлівка Синельниківського району – понад 70%»За дорученням губернатора Олександра Вілкула перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний провів виїзну нараду щодо ходу комплексної реконструкції школи в селі Михайлівка Синельниківського району. У нараді взяли участь заступник начальника головного управління освіти та науки облдержадміністрації Антон Демура, голова Синельниківської райдержадміністрації Юрій Мартиненко та інші.«Наразі будівельна готовність приміщень школи становить понад 70%. Комплексна реконструкція проходить у рамках програми «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти», яка розроблена й реалізується з ініціативи губернатора Олександра Вілкула. Він поставив завдання, аби до 1 вересня 2012 року об’єкт був зданий в експлуатацію. 

Вячеслав Задорожний: «Будівельна готовність нового блоку школи села Піщанка Новомосковського району – 75%»За дорученням губернатора Олександра Вілкула перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний у порядку контролю провів виїзну нараду щодо будівництва блоку «В» загальноосвітньої школи у селі Піщанка Новомосковського району. У нараді взяли участь голова Новомосковської райдержадміністрації Олег Миронов та представники підрядних організацій. Загальна вартість будівництва становить близько16 млн грн. Після закінчення будівництва школу зможуть відвідувати 825 учнів. Наразі у діючому приміщенні Піщанської школи, якому більше 100  років, навчаються у дві зміни 385 школярів. Ще близько 200 дітей шкільного віку села Піщанка їздять вчитися до Новомосковська та Дніпропетровська.

Вячеслав Задорожний провів селекторну нараду з керівниками міст і районів Дніпропетровської областіЗа дорученням губернатора Олександра Вілкула перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний провів селекторну нараду з керівниками міст і районів Дніпропетровської області. Під час наради були розглянуті питання про підсумки роботи комунальних служб у святкові дні та про затвердження місцевих бюджетів на 2012 рік.Вячеслав Задорожний зазначив, що наразі прийнято 65% місцевих бюджетів області. Він поставив завдання повністю завершити бюджетний процес в області до 14 січня 2012 року. Під час наради Вячеслав Задорожний наголосив, що з 11 січня після завершення зимових канікул в школах області починається навчальний процес.

Губернаторську новорічну ялинку в період Новорічних та Різдвяних свят відвідали близько 350 тис жителів (ФОТО)З 23 грудня 2011 року по 9 січня 2012 року близько 350 тисяч жителів та гостей області відвідали губернаторську новорічну ялинку та казкове містечко, що знаходяться на площі та у сквері біля облдержадміністрації.Чудову 14-метрову ялинку в стилі hi-tech та казкове містечко, де встановлені фігури Діда Мороза, Снігуроньки, лісових звірят та казкових героїв, виготовлених з півмільйона маленьких ліхтариків, відвідали жителі Дніпропетровська, міст та районів області, а також гості Дніпропетровщини.Лише в Новорічну ніч біля 50 тис людей відвідали губернаторську ялинку. З 23 грудня 2011 року по 9 січня 2012 року в казковому містечку відбулося близько 200 масових заходів, під час яких проходили концерти та була організована різноманітна культурно-розважальна програма. «Новорічна ялинка та казкове містечко подарували сотням тисяч родин справжнє свято.