Покров Четверг 16.05.24, 09:03
Сайт
Главная » 2012 » Январь » 16
Юрій Павленко позитивно відзначив роботу Дніпропетровської облдержадміністрації щодо влаштування дітей Юрій Павленко позитивно відзначив роботу Дніпропетровської облдержадміністрації щодо влаштування дітей у прийомні сім'ї та дитячі будинки сімейного типу   Уповноважений Президента України з прав дитини Юрій Павленко позитивно відзначив роботу Дніпропетровської облдержадміністрації щодо влаштування дітей у прийомні сім'ї та дитячі будинки сімейного типу. Про це він заявив на брифінгу в Києві. Зокрема, Юрій Павленко зазначив, що Президент України Віктор Янукович позитивно оцінює результати роботи місцевих органів влади в листопаді-грудні 2011 року із забезпечення права дитини-сироти на виховання в сім'ї.

Більше 130 тисяч жителів Дніпропетровщини візьмуть участь у святкуванні ВодохрещаВячеслав Задорожний: «Більше 130 тисяч жителів Дніпропетровщини візьмуть участь у святкуванні Водохреща» Більше 130 тисяч жителів Дніпропетровщини візьмуть участь у святкуванні Водохреща. Про це повідомив під час робочої наради перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний. У нараді взяли участь голова обласної ради Євген Удод, заступники голови облдержадміністрації та начальники управлінь облдержадміністрації.Під час відзначення Водохреща на території Дніпропетровської області заплановано провести 684 богослужіння та святкові заходи у православних храмах і поблизу водоймищ. Святкові заходи відбудуться у 262 населених пунктах регіону. У них візьмуть участь понад 130 тисяч людей.

Два воспитанника местной школы-интерната, 11 и 14 лет, избили до смерти 73-летнюю пенсионеркуКак сообщают из отдела по связям с общественностью ГУ МВД в Днепропетровской области, в Орджоникидзе два воспитанника местной школы-интерната, 11 и 14 лет, избили до смерти 73-летнюю пенсионерку.В субботу, 14 января, в Орджоникидзевский городской отдел милиции от граждан поступило сообщение о том, что в одном из частных домов по улице Курчатова, с гематомами головы и туловища, находится труп 73-летней хозяйки жилья.За совершение этого преступления были задержаны два ученика местной школы-интерната, 11 и 14 лет. Как оказалось, вечером 13 января они пришли в гости к пенсионерка для того, чтобы переночевать. Пенсионерка и раньше из жалости неоднократно позволяла детям ночевать у нее.

Керівники міст та районів Дніпропетровської області мають посилити роз'яснювальну роботуВячеслав Задорожний: «Керівники міст та районів Дніпропетровської області мають посилити роз'яснювальну роботу серед населення про надання житлових субсидій» Перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний доручив керівникам міст та районів Дніпропетровської області посилити роз'яснювальну роботу серед населення про надання житлових субсидій. Про це він повідомив під час селекторної наради з міськими головами та головами райдержадміністрацій. «З 1 січня 2012 року Уряд спростив умови для отримання субсидій на сплату житлово-комунальних послуг. Тому серед населення необхідно проводити роз’яснювальну роботу.

Започатковано Всеукраїнський фестиваль молодого аматорського кіно «DVERY»З метою пошуку, розвитку та підтримки талановитої молоді, а також створення умов для реалізації її творчого потенціалу з ініціативи Рівненської обласної адміністрації започатковано Всеукраїнський фестиваль молодого аматорського кіно «DVERY».Пошук, розвиток і підтримка талановитої молоді, а також створення умов для реалізації її творчого потенціалу – головні завдання фестивалю.15 листопада 2011 року на Рівненщині відбулося відкриття II сезону Всеукраїнського фестивалю молодого аматорського кіно  «DVERY».Зазначений фестиваль складається з двох етапів – конкурсу кіносценаріїв (триває з 15 листопада 2011 року по 15 лютого 2012 року) та конкурсу відео робіт (з 16 лютого по 15 червня 2012 року), також передбачено тематичні майстер-класи зі сценаристами, режисерами та операторами.Оцінюватимуть доробки учасників відомі знавці кіноіндустрії.Детальна інформації на сайті http://dvery.rv.ua

60 спортсменів Дніпропетровщини визначені кандидатами на участь у XXX літніх Олімпійських іграх у 2012 роціЗ 533 спортсменів України, які мають можливість отримати право на участь в Олімпійських іграх-2012, 60 – представляють Дніпропетровщину. Це один з найбільших показників серед областей України. Спортсмени-кандидати від Дніпропетровської області протягом січня – червня цього року на офіційних міжнародних змаганнях  будуть відстоювати право на участь в Олімпійських іграх з 17 видах спорту: бадмінтон, бокс, боротьба вільна та греко-римська, важка атлетика, веслування академічне, веслування на байдарках і каное, вітрильний спорт, гімнастика художня, дзюдо, легка атлетика, плавання, стрільба кульова, сучасне п’ятиборство, теніс, тріатлон та фехтування.

Олександр Вілкул: «На Дніпропетровщині завершився процес затвердження місцевих бюджетів на 2012 рік»На Дніпропетровщині завершився процес затвердження місцевих бюджетів на 2012 рік. На сесіях місцевих рад прийняті всі 389 місцевих бюджетів області. Про це повідомив губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул.«Сьогодні, 13 січня 2012 року, в Дніпропетровській області завершився процес затвердження місцевих бюджетів на 2012 рік. Затверджені всі 389 місцевих бюджетів.  Процес, який розпочався 27 грудня 2011 року із затвердження обласного бюджету,  тривав менше трьох тижнів», – сказав Олександр Вілкул. Упродовж грудня 2011 року тривала копітка робота обласної державної адміністрації, обласної ради, всіх місцевих органів влади й самоврядування щодо формування основного фінансового документу для кожного міста, району, села й селища області.

Геннадій Темник провів виїзну нараду щодо завершення другого етапу модернізації очисних споруд Геннадій Темник провів виїзну нараду щодо завершення другого етапу модернізації очисних споруд на Карачунівському водопровідному комплексі державного підприємства «Кривбасводопостачання» За дорученням губернатора Олександра Вілкула заступник голови облдержадміністрації Геннадій Темник провів виїзну нараду щодо завершення другого етапу модернізації очисних споруд на Карачунівському водопровідному комплексі державного промислового підприємства «Кривбаспромводопостачання». У нараді взяли участь керівники профільних підрозділів облдержадміністрації та керівництво міста Кривий Ріг.