Покров Четверг 16.05.24, 14:00
Сайт
Главная » 2012 » Январь » 18
 Орджонікідзе - вже без новорічних сюрпризів!?(ВИДЕО) Влада стурбована забезпеченням якісного та безперебійного водопостачання Орджонікідзе. Тут проживає близько 44 тисяч мешканців, їх забезпечує водою лише один водовод, який через розмив берега Каховського водосховища знаходився на межі небезпеки.За дорученням губернатора Олександра Вілкула для безперебійного та якісного водопостачання мешканців Орджонікідзе були розпочаті роботи з берегоукріплення Каховського водосховища в районі села Набережне Нікопольського району.  Було розроблено проект, з обласного бюджету виділено майже 6 мільйонів гривень.  2/3 коштів вже освоєно. Усі роботи проводяться за графіком та під контролем обласної влади. Роботи ведуться на ділянці берегової смуги протяжністю 1,2 км. Щорічно на зазначеній ділянці вода змивала до півтора метри берегу.Крім того, робочим проектом берегоукріплення Каховки передбачено будівництво буни з каменю для захисту водозабору. Можливо, тепер мешканці Орджонікідзе зможуть спати спокійно. Таких сюрпризів з водою, як її відсутність під Новий рік, більше бути не повинно. 

За завданням Олександра Вілкула заборгованість із заробітної плати на Дніпропетровщині скороченоВячеслав Задорожний: «За завданням губернатора Олександра Вілкула заборгованість із заробітної плати на Дніпропетровщині за 2010-2011 роки скорочено у 6 разів»За завданням губернатора Олександра Вілкула заборгованість із заробітної плати на Дніпропетровщині за 2010-2011 роки скорочено у 6 разів. Про це повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний під час наради з питань погашення заборгованості з виплати заробітної плати.За цей період на Дніпропетровщині отримали заробітну плату майже 14 тисяч працівників. Завдяки цьому кількість осіб, які несвоєчасно отримували заробітну плату, зменшилась у 9 разів – із 15,5 до 1,7 тисяч осіб.«З перших днів свого призначення на посаду губернатора в березні 2010 року Олександр Вілкул розпочав системну роботу з ліквідації боргів з виплати заробітної плати.

Вячеслав Задорожний взяв участь у розширеному засіданні колегії прокуратури Дніпропетровської областіПерший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний взяв участь у розширеному засіданні колегії прокуратури Дніпропетровської області. Також у колегії взяли участь заступник генерального прокурора України Михайло Гаврилюк, прокурор Дніпропетровської області Наталія Марчук, голова обласної ради Євген Удод, прокурори міст та районів області.Під час виступу Вячеслав Задорожний зазначив, що в 2011 році органи прокуратури Дніпропетровської області зробили вагомий внесок у соціально-економічний розвиток регіону. «Завдяки злагодженій роботі обласної влади під керівництвом губернатора Олександра Вілкула і правоохоронних органів області в 2011 році Дніпропетровщина посіла провідні позиції серед регіонів України з соціально-економічного розвитку», – сказав Вячеслав Задорожний.