Покров Четверг 16.05.24, 21:27
Сайт
Главная » 2012 » Январь » 20
Дніпропетровщина здобула ще одну – 22-гу – ліцензію на участь в ХХХ Олімпійських іграх в м. Лондоні18 січня у Лондоні завершились міжнародні змагання з художньої гімнастики «Передолімпійський тиждень», де у складі збірної команди України ліцензію на участь в ХХХ Олімпійських іграх у м. Лондоні отримала Дніпропетровська спортсменка Шихарева Анастасія (1995 р.н). Це вже 22 олімпійська ліцензія для Дніпропетровщини.Зокрема Шихарева Анастасія є вихованкою позашкільного навчального закладу спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з гімнастики художньої Дніпропетровської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Україна».Її тренери: заслужений тренер України Наталя Єрьоміна та Марина Туктарова.«Дніпропетровщина – регіон лідерів і чемпіонів. Губернатор Олександр Вілкул приділяє велику увагу розвитку спорту в області. У регіоні створюються всі умови для тренувань майбутніх чемпіонів, які прославлятимуть Дніпропетровщину на національних і міжнародних змаганнях. Також в області створюються стимули для перемог

При Дніпропетровській облдержадміністрації створена безкоштовна юридична консультаціяЗа ініціативи губернатора Олександра Вілкула в інформаційно-ресурсному центрі «Відкрита влада» при Дніпропетровській облдержадміністрації створена безкоштовна юридична консультація Згідно з розпорядженням голови облдержадміністрації Олександра Вілкула в інформаційно-ресурсному центрі «Відкрита влада» (у приміщенні Дніпропетровської облдержадміністрації) з січня 2012 року діє безкоштовна юридична консультація, де надається безоплатна первинна правова допомога для всіх осіб, які перебувають під юрисдикцією України (громадяни України, іноземці, особи без громадянства, у тому числі біженці). 

До 80-річчя Дніпропетровщини буде виданий каталог «Герби Дніпропетровської області»До 80-річчя Дніпропетровщини буде виданий каталог «Герби Дніпропетровської області». Про це під час засідання організаційного комітету з підготовки до відзначення 80-річчя створення Дніпропетровської області повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний. У нараді також взяли участь перший заступник голови обласної ради Анатолій Адамський, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації. «80-річчя області – це визначна подія для Дніпропетровщини. Нам є чим пишатись. І усвідомлення великого потенціалу, вагомих успіхів та трудових звершень, що вписані в історію нашого регіону, надає сили і наснаги для нових досягнень», – сказав Вячеслав Задорожний. До 80-річчя області буде виданий каталог «Герби Дніпропетровської області». У день річниці створення Дніпропетровської області – 27 лютого, відбудеться урочистий концерт.