Покров Четверг 16.05.24, 07:55
Сайт
Главная » 2012 » Январь » 24
За ініціативи губернатора Олександра Вілкула створюється ефективна система «ВНЗ – перше робоче місце»Для того, щоб студенти Дніпропетровщини користувалися попитом на ринку праці, за ініціативи губернатора Олександра Вілкула створюється ефективна система «ВНЗ – перше робоче місце» У рамках комплексної стратегії розвитку регіону та губернаторського проекту «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти» Національна металургійна академія України та Національний гірничий університет спільно з провідними підприємствами гірничо-металургійного комплексу, зокрема компанією «Метінвест», об'єднанням «ДТЕК Павлоградвугілля» та підприємством «Дніпросталь», реалізують комплексний проект з підготовки молодих спеціалістів для роботи на цих підприємствах.«Для того, щоб студенти нашого регіону користувалися попитом на ринку праці, за ініціативи губернатора Олександра Вілкула створюється ефективна система «ВНЗ – перше робоче місце».

«До 80-річчя Дніпропетровської області пройде конкурс шкільних творів «Якою я бачу Дніпропетровщину на її 100-річному ювілеї»На Дніпропетровщині за ініціативи голови облдержадміністрації Олександра Вілкула пройде конкурс шкільних творів «Якою я бачу Дніпропетровщину на її 100-річному ювілеї». Про це стало відомо під час робочої наради щодо відзначення 80-річчя Дніпропетровської області, яку провів губернатор Олександр Вілкул. Також у нараді взяли участь голова облради Євген Удод та начальники профільних управлінь облдержадміністрації. «Цього року Дніпропетровщина відзначає 80-річний ювілей. В області активно розвивається економіка, будуються нові дороги, зводиться доступне та соціальне житло, створюються сучасні умови для навчання та розвитку молоді. Те, яким регіон буде через 20 років, багато у чому залежить від тенденцій, які ми намітимо сьогодні, та від того, яким побачать його майбутні покоління.

Олександр Вілкул: «Цього року для прибирання та озеленення доріг між містами області буде закуплено сучасну техніку» Цього року для прибирання та озеленення доріг між містами області буде закуплено сучасну техніку. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкулпід час наради з питань реалізації проекту будівництва другої черги Південного обходу м. Дніпропетровська.   «За останні два роки в Дніпропетровській області побудовано і відремонтовано майже 3,5 мільйона квадратних метрів доріг. З кожним роком темпи будівництва та ремонту доріг в регіоні збільшуються. Ми повинні утримувати їх в належному стані», – сказав Олександр Вілкул. Зокрема, в обласному бюджеті передбачено 4,5 млн грн для робіт з озеленення територій навколо доріг області – прибирання сухостоїв та висадку нових дерев,  а також придбання для цього сучасної техніки. 

Олександр Вілкул: «Навесні має розпочатися будівництво другої черги об’їзної дороги міста Дніпропетровська»Навесні має розпочатися будівництво другої черги об’їзної дороги міста Дніпропетровська. Відкрити цю ділянку дороги мають вже в жовтні 2012 року. Про це повідомив голова облдержадміністрації Олександр Вілкул під час наради з питань реалізації проекту будівництва другої черги Південного обходу м. Дніпропетровська.   «Це складова частина найбільшого в регіоні інфраструктурного проекту за 20 років незалежності Україна – об'їзної дороги. У минулому році за підтримки нашого Президента Віктора Януковича та Уряду ми побудували першу чергу Південного обходу Дніпропетровська протяжністю 18 кілометрів, яка поєднала два транзитні потоки – з Криворізького та Запорізького напрямків», – сказав Олександр Вілкул.