Покров Четверг 16.05.24, 06:54
Сайт
Главная » 2012 » Январь » 28
За підтримки голови облдержадміністрації Олександра Вілкула у Кривому Розі пройшов фінал гала-концерту десятого ювілейного фестивалю «Квітка надії». Захід присвячений дитячій, юнацькій та молодіжній народній творчості. Фестиваль зібрав кращих солістів, дуети, фольклорні, інструментальні та хореографічні колективи Криворіжжя. Цього року він присвячений 80-річчю з Дня заснування Дніпропетровської області. В урочистостях взяли участь Криворізький міський голова Юрій Вілкул, голова Центрально-Міської районної в місті ради Ірина Салтовська.


Шановні мешканці області!Управління з питань надзвичайних ситуацій Дніпропетровської облдержадміністрації закликає громадян бути обачними та обережними у зв'язку зі зниженням температури і підвищенням ризику переохолодження.
За даними МНС України в Донецькій області від переохолодження вже загинуло 25 чоловік!
По можливості, відмовтесь від прогулянок, полювання, риболовлі, туристичних походів та інших видів активного відпочинку. Обмежте пересування, особливо в сільській місцевості, і взагалі, без крайньої необхідності не покидайте помешкань.


В кожному місті та районі Дніпропетровської області працюватимуть пункти обігріву людейОлександр Вілкул: «У зв’язку з очікуваним зниженням температури повітря в кожному місті та районі Дніпропетровської області працюватимуть пункти обігріву людей»
  Цими вихідними в області очікується зниження температури до – 24 градусів. У зв’язку з цим голова облдержадміністрації – начальник служби Цивільного захисту області Олександр Вілкул видав наказ про розгортання у всіх містах і районах області 126 стаціонарних і 36 пересувних (наметових) пунктів обігріву, де люди можуть прийти і обігрітися, отримати консультацію, якщо потрібно, і випити гарячого чаю.


Модернізація охорони здоров’я: «швидкі» стануть більш оперативнимиЦього року в бюджеті Дніпропетровської області передбачені кошти на придбання близько 90 машин екстреної допомоги марок Peugeot і Ford. Таким чином оперативність та якість надання екстреної допомоги значно підвищиться, що допоможе зберегти життя та здоров’я населенню Дніпропетровщини.
Поповнення автопарку збільшується у зв'язку з реалізацією на Дніпропетровщині проекту модернізації охорони здоров'я, в рамках оголошеної президентом України Віктором Януковичем реформи медичної галузі

на шахті «Степова» ПАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» кількість шкідливих викидів підприємства в атмосферу зменшилась у 6 разів»Олександр Вілкул: «Завдяки введенню в експлуатацію модернізованої котельні на шахті «Степова» ПАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» кількість шкідливих викидів підприємства в атмосферу зменшилась у 6 разів»
За дорученням голови облдержадміністрації Олександра Вілкула начальник управління паливно-енергетичного комплексу облдержадміністрації Едуард Кирпичов увів в експлуатацію модернізовану котельню блоку № 2 та систему очищення димових газів на котельні блоку № 2 ВСП "Шахта "Степова” ПАТ "ДТЕК Павлоградвугілля”.

На Дніпропетровщині визначено ТОП-10 знакових подій в освітній галузі в 2011 році2011-й рік був визначений Президентом України Віктором Януковичем як «Рік освіти та інформаційного суспільства». В області за ініціативи губернатора Олександра Вілкула реалізується масштабний проект «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти». По оцінками експертів це один із найпрогресивніших регіональних проектів. Найяскравіші події 2011 року в освітній галузі в рамках цього проекту було виокремлено у ТОП-10.