Покров Пятница 17.05.24, 02:06
Сайт
Главная » 2012 » Февраль » 06
Олександр Вілкул: «На Дніпропетровщині активно реалізується Національний проект «Нове життя», який впроваджується за дорученням Президента України Віктора Януковича, – 1 червня 2012 року буде відкрито вже другий перинатальний центр в області».
Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул провів чергову робочу нараду щодо стану будівництва регіонального перинатального центру у Дніпропетровську.

У рамках реалізації Національного проекту «Нове життя» на Дніпропетровщині протягом 2011–2012 років проводиться реконструкція та оснащення сучасним обладнанням регіонального перинатального центру — структурного підрозділу комунального закладу «Обласна дитяча клінічна лікарня».

Станом на 6 лютого до пунктів обігріву в області звернулося понад 11 тис людейУправління преси та інформації облдержадміністрації повідомляє, що станом на 6 лютого 2012 року до пунктів обігріву в Дніпропетровській області звернулося понад 11 тис людей. Серед них 270 – отримали медичну допомогу, а 28 – після переохолодження були госпіталізовані в стаціонар. Тяжких випадків переохолодження в регіоні немає.«Своєчасність встановлення пунктів обігріву дозволила уникнути тяжких випадків та своєчасно надати допомогу жителям Дніпропетровщини. Ситуація щодо роботи пунктів обігріву в регіоні знаходиться на постійному контролі голови облдержадміністрації Олександра Вілкула», – сказав начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Сергій Коваленко.

В області зріс рівень виробництва продукції на підприємствах гірничо-металургійного комплексуОлександр Вілкул: «У Дніпропетровській області зріс рівень виробництва продукції на підприємствах гірничо-металургійного комплексу» «Розвиток металургійної галузі є одним з ключових складових Комплексної стратегії розвитку регіону. Він грунтується на модернізації обладнання, впровадженні енергозберігаючих технологій та дотриманні екологічних стандартів. Ефективна реалізація цих напрямів дозволила підприємствам гірничо-металургійного комплексу Дніпропетровщини на початок 2012 року досягти високих показників виробництва основних видів продукції», – сказав Олександр Вілкул.

На Дніпропетровщині визначено 10 знакових подій у галузі культуриНа Дніпропетровщині під керівництвом губернатора Олександра Вілкула реалізуються програми розвитку культури, туризму та збереження пам'яток історії, Великої Вітчизняної війни в тому числі. У рамках цих програм в регіоні активно впроваджуються новітні інформаційні технології у музейну та бібліотечну справи, проводяться різні фестивалі, акції, семінари, виставки тощо. За результатами реалізації зазначених програм управління культури й туризму облдержадміністрації визначило 10 найяскравіших культурних подій 2011 року.«Дніпропетровщина – це регіон зі славною історією, глибокими культурними традиціями, багатою духовною спадщиною. Наша область сьогодні стрімко розвивається і з упевненістю дивиться в майбутнє. Губернатор Олександр Вілкул приділяє велику увагу збереженню та розвитку культурних надбань регіону.