Покров Четверг 16.05.24, 22:29
Сайт
Главная » 2012 » Февраль » 16
Геннадій Темник: «За останні два роки на Дніпропетровщині підвищено охоплення пасажирськими перевезеннямиГеннадій Темник: «За останні два роки на Дніпропетровщині підвищено охоплення пасажирськими перевезеннями населених пунктів області з 80% до 97%»
За дорученням губернатора Олександра Вілкула заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Геннадій Темник провів робочу нараду з актуальних питань у сфері здійснення пасажирських перевезень. Участь у нараді також узяли виконуючий обов’язки президента всеукраїнської асоціації автомобільних перевізників, Народний депутат Верховної Ради України, член Комітету ВР України з питань транспорту та зв’язку Ігор Шкіря та керівники підприємств перевізників області.

При рості промислового виробництва в 5% зменшилося споживання газу та електроенергіїОлександр Вілкул: «Завдяки впровадженню енергозберігаючих технологій у 2011 році на Дніпропетровщині при рості промислового виробництва в 5% зменшилося споживання газу та електроенергії на одиницю виробленої продукції» 
Про це голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул повідомив на засіданні Регіонального комітету з економічних реформ, який пройшов у місті Верхньодніпровськ Дніпропетровської області.
 Посилення енергетичної безпеки України за рахунок впровадження сучасних енергозберігаючих технологій та диверсифікації енергопостачання – головний пріоритет державної політики, який визначив Президент України Віктор Янукович. У рамках Комплексної стратегії розвитку Дніпропетровщини розроблена й активно реалізується Регіональна програма енергоефективності

Переоснащення очисних споруд дозволили покращити якість питної води для 2,5 млн жителів областіОлександр Вілкул: «Реалізовані за 2010-2011 роки проекти з технічного переоснащення водопровідних очисних споруд дозволили покращити якість питної води для 2,5 млн жителів Дніпропетровщини»
Про це голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул повідомив на засіданні Регіонального комітету з економічних реформ, який пройшов у місті Верхньодніпровськ Дніпропетровської області
«У загальній структурі обсягу води, що постачається споживачам області, 70% виробляється підприємствами «Дніпроводоканал», «Аульський водовід» та «Кривбаспромводопостачання». Тому в рамках Регіональної програми з покращення якості питної води саме з цих водопровідних комплексів було розпочато системну реконструкцію очисних споруд.

О.Вілкул: «На Дніпропетровщині в 2011 році у впровадження енергозберігаючих технологій вкладено коштів у 8 разів більшеПро це голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул повідомив на засіданні Регіонального комітету з економічних реформ, яке пройшло у місті Верхньодніпровськ Дніпропетровської області.
«До свого 80-річчя Дніпропетровська область підходить ще з одним вагомим результатом – підвищенням енергоефективності регіональної економіки. Впровадження енергозберігаючих технологій – це один із необхідних елементів підвищення конкурентоспроможності регіональної економіки і регіону в цілому. Тож на Дніпропетровщині в 2011 році в рамках Регіональної програми підвищення енергоефективності у впровадження енергозберігаючих технологій вкладено 1,7 млрд грн. Це у 8 разів більше, ніж у 2010 році.

Олександр Вілкул відкрив новий газопровід у селі Широке Верхньодніпровського районуГубернатор запалив символічний вогник у домівці фермерів Олександра та Олександри Триниток з села Широке Верхньодніпровського району. Цього дня «блакитне паливо» надійшло до 108 домівок села.
Відкриття газопроводу в селі Широке завершило газифікацію території Верхівцевської міської ради, до складу якої входять місто Верхівцеве, селище Соколівка та село Широке. 
«На передодні святкування 80-річчя Дніпропетровської області ми відкриваємо об’єкти, які розвивають регіон та покращують якість життя нашого населення. Створення належних умов у сільській місцевості – це важливий елемент розвитку агропромислового сектору, у тому числі, це додаткові можливості для молодих спеціалістів, аби вони поверталися та працювали на благо свого рідного села та регіону», – сказав Олександр Вілкул.