Покров Четверг 16.05.24, 06:27
Сайт
Главная » 2012 » Февраль » 25
Олександр Вілкул вручив комп’ютерний томограф Павлоградській міській лікарні № 4Губернатор Олександр Вілкул вручив комп’ютерний томограф Павлоградській міській лікарні № 4. Тепер завдяки сучасному обладнанню міської лікарні мешканцям Павлограда та прилеглих районів не доведеться їздити за 80-140 км на обстеження в Дніпропетровську обласну клінічну лікарню імені Мечникова.
 «Виконуючи завдання нашого Президента Віктора Федоровича Януковича щодо підвищення якості медичних послуг, ми відкриваємо нові сучасні лікарні та забезпечуємо вже діючі заклади Дніпропетровщини сучасною медичною технікою та обладнанням. На цьому тижні томограф отримала Дніпропетровська обласна лікарня ім. Мечникова. Незабаром в Криворізькому онкодиспансері буде встановлена нова система для контактної променевої терапії. 1 червня в Дніпропетровську відкриється другий в області перинатальний центр, який розрахований на 4 тис. пологів на рік.

У рамках проекту «Родина для дитини» у Павлограді відкрито новий дитячий будинок сімейного типуГубернатор Олександр Вілкул разом із Уповноваженим Президента України з прав дитини Юрієм Павленко та директором благодійного фонду «Розвиток України» Анатолієм Заболотним відкрили дитячий будинок сімейного типу родини Шестухів у Павлограді. Також в урочистостях узяв участь генеральний директор ПАТ «ДПЕК Павлоградвугілля» Артур Мартовицький та Павлоградський міський голова Іван Метелиця. Гості привітали сім'ю Шестухів з новосіллям та подарували холодильник, телевізор, ноутбук і кухонну техніку.
«На Дніпропетровщині спільно з благодійним фондом «Розвиток України» реалізується комплексний проект розвитку форм сімейного виховання «Родина для дитини».