Покров Четверг 16.05.24, 09:40
Сайт
Главная » 2012 » Февраль » 28
За підтримки Олександра Вілкула вийшла книга «Азербайджанці Дніпропетровщини: історія та сучасність»У рамках відзначення 80-річчя Дніпропетровської області презентовано книгу «Азербайджанці Дніпропетровщини: історія та сучасність». Книга вийшла в рамках реалізації проекту зі створення серії книг «Національні культури Дніпропетровщини». Проект реалізується за підтримки голови облдержадміністрації Олександра Вілкула. У презентації також узяв участь Надзвичайний і Повноважний Посол Азербайджанської Республіки в Україні Ейнулла Ядулла огли Мадатлі.
На сторінках книги відтворені шлях та успіхи азербайджанців, які проживали і проживають на території Дніпропетровщини з часів утворення області. Окремі сторінки видання присвячені життю та діяльності відомих діячів регіону азербайджанського походження, які зробили свій вагомий внесок у розвиток області. 

Рятувальники МНС знову нагадують про небезпеку перебування на льодуТак, 25-26 лютого співробітники Головного територіального управління МНС у Дніпропетровській області знову провели рейд за допомогою спеціального рятувального катеру на повітряній подушці «Марс-700» на водоймах обласного центру, де в зимовий період багато людей виходять на зимову рибалку.

Нагадуємо, що останні дні в області залишається стабільна плюсова температура повітря, що призводить до танення криги. При цьому громадяни не зважають на небезпеку і продовжують виходити на замерзлі водоймища.

Понад 500 шанувальників завітали на творчий вечір народного артиста РРФСР Родіона НахапєтоваУ рамках візиту до Дніпропетровщини народний артист РРФСР Родіон Нахапєтов провід творчий вечір у Дніпропетровському академічному театрі російської драми імені Максима Горького. Захід ініційований губернатором Олександром Вілкулом у рамках відзначення 80-річчя Дніпропетровської області. 
На захід завітали понад 500 жителів Дніпропетровщини, зокрема, студенти Дніпропетровського державного театрально-художнього коледжу, Дніпропетровського училища культури, Дніпропетровської консерваторії ім. М. Глінки, актори та артисти Дніпропетровського академічного театру російської драми імені Максима Горького, Дніпропетровського державного академічного театру опери та балету, Дніпропетровського академічного українського музично-драматичного театру імені Т.Г.Шевченка, а також ветерани сцени, члени Національної спілки театральних діячів України.

Інспекція з питань захисту прав споживачів проводить прямий телефонний зв’язок із споживачами області15 березня 2012 року Інспекція з питань захисту прав споживачів у Дніпропетровській області з 10.00 до 12.00 год. проводить прямий телефонний зв’язок із споживачами області, присвячений Всесвітньому дню прав споживача.
         До участі у заході запрошені представники органів місцевої виконавчої влади та служб, до роботи яких найчастіше виникають питання у споживачів, та засобів масової інформації.
         Контактний телефон - (056) 744-08-62.


В.о. начальника Держспоживінспекції у Дніпропетровській області
О.А.КУМАНЬОВ