Покров Четверг 16.05.24, 18:21
Сайт
Главная » 2012 » Февраль » 29
Визначено переможців обласного конкурсу учнівської молоді «Дніпропетровщина – регіон-лідер»Визначено переможців обласного конкурсу учнівської молоді «Дніпропетровщина – регіон-лідер», який пройшов за підтримки Олександра Вілкула. Захід пройшов у рамках відзначення 80-річчя Дніпропетровської області. 
Свої роботи на конкурс представили близько 250 школярів з усіх міст та районів регіону. Фіналістами стали 20 учнів: 10 – у номінації «Література та образотворче мистецтво» та 10 – у номінації «Економіка та екологія». 
У номінації «Література та образотворче мистецтво» представлені малюнки та графіка на тему «Дніпропетровська область: минуле і майбутнє». У номінації «Економіка та екологія» представлені наукові роботи на тему «Покращення екологічного стану та перспективи економічного розвитку Дніпропетровської області». 

Олександр Вілкул зустрівся із відомим кіноактором і режисером Родіоном НахапєтовимРодіон Нахапєтов був запрошений до Дніпропетровської області з нагоди відзначення 80-річчя Дніпропетровщини. У програмі візиту кіноактора заплановано зустрічі із політиками

«Мені дуже приємно, що Родіон Нахапєтов приїхав на святкування 80-річчя Дніпропетровщини. Це один із найвидатніших представників нашого регіону. Візит такого талановитого і видатного актора, режисера став подарунком для багатьох жителів області», – сказав Олександр Вілкул. 
«Я радий знайомству із губернатором Олександром Вілкулом. Дякую за запрошення на ювілей рідної землі. 

Сьогодні розпочинається зимовий чемпіонат України та чемпіонат України серед молоді з плаванняЗ 29 лютого по 3 березня 2012 року у м. Дніпропетровську на базі Палацу водних видів спорту „Метеор” відбудеться зимовий чемпіонат України та чемпіонат України серед молоді з плавання. Зимовий чемпіонат є кваліфікаційним змаганням міжнародної федерації плавання FINA для отримання ліцензії на участі в Олімпійських Іграх 2012 року.
Враховуючи такий статус, участь у  змаганнях у Дніпропетровську братимуть не лише збірні команди всіх областей України, а й плавці з Білорусі, Грузії, Казахстану, Молдови та Росії. 
Урочиста церемонія відкриття змагань – 29 лютого о 17.00