Покров Четверг 16.05.24, 12:32
Сайт
Главная » 2012 » Март » 03
Більш ніж 3 тис. Дніпропетровців на рік з тяжкими формами патологій зможуть отримати необхідну допомогуГубернатор підписав Меморандум , завдяки якому, більш ніж 3 тис. Дніпропетровців на рік з тяжкими формами патологій зможуть отримати необхідну допомогу в провідних наукових медичних установах України

Під час підсумкової колегії головного управління охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул та Президент Національної академії медичних наук України Андрій Сердюк підписали меморандум про співпрацю.

Марія Пустова провела урочистий прийом жінок-керівників професійно-технічних навчальних закладів та установ областіЗа дорученням губернатора Олександра Вілкула заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова провела урочистий прийом жінок-керівників професійно-технічних навчальних закладів та установ області, присвячений Міжнародному жіночому дню. 
Урочистості пройшли на базі Дніпропетровського професійно-технічного навчального закладу «Дніпропетровський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів туристичного сервісу». Для гостей свята пройшов концерт, під час якого звучали музичні твори світових класиків, у виконанні ансамблю класичної музики Дніпропетровської консерваторії імені Михайла Глінки.

Важливим напрямком першого етапу модернізації галузі охорони здоров’я є розвиток сімейної медициниПро це йшлося на підсумковій колегії головного управління охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації.
У колегії взяли участь губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул, голова обласної ради Євген Удод, президент Національної академії медичних наук України Андрій Сердюк, начальник головного управління охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації Валентина Гінзбург, члени постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я, дитинства та материнства, керівництво медичних закладів та установ, медична спільнота, фахівці СЕС та професорсько-викладацький склад Дніпропетровської державної медичної академії.

Олександр Вілкул: «На Дніпропетровщині створюється система перинатальної допомогиУ Дніпропетровській області успішно реалізується Національний проект „Нове життя”, який здійснюється під патронатом Президента України Віктора Януковича. Про це губернатор Олександр Вілкул повідомив під час підсумкової колегії головного управління охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації.
У колегії взяли участь голова обласної ради Євген Удод, президент Національної академії медичних наук України Андрій Сердюк, начальник головного управління охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації Валентина Гінзбург, члени постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я, дитинства та материнства, керівництво медичних закладів та установ, медична спільнота області, фахівці СЕС та професорсько-викладацький склад Дніпропетровської державної медичної академії. 

«Дніпропетровщина отримала перші у 2012 році 13 нових автомобілів швидкої медичної допомоги марок Peugeot і Ford»Із 1 січня 2012 року на Дніпропетровщині діє Єдина для всієї області система роботи швидкої допомоги, яка передбачає принцип екстериторіальності. Про це йшлося на підсумковій колегії головного управляння охороні здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації. На колегії були підведені підсумки роботи медичної галузі Дніпропетровщини за 2011 рік. 
У колегії взяли участь губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул, голова обласної ради Євген Удод, президент Національної академії медичних наук України Андрій Сердюк, начальник головного управління охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації Валентина Гінзбург, члени постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я, дитинства та материнства, керівництво медичних закладів та установ, медична спільнота, фахівці СЕС та професорсько-викладацький склад Дніпропетровської державної медичної академії

Відбулася підсумкова колегія головного управління охорони здоров’я облдержадміністраціїЗа участю президента Національної академії медичних наук України Андрія Сердюка відбулася підсумкова колегія головного управління охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації 

У колегії взяли участь губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул, голова обласної ради Євген Удод, президент Національної академії медичних наук України Андрій Сердюк, начальник головного управління охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації Валентина Гінзбург, члени постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я, дитинства та материнства, керівництво медичних закладів та установ області, медична спільнота, фахівці СЕС та професорсько-викладацький склад Дніпропетровської державної медичної академії.

Ріст виробництва в гірничо-металургійному комплексі – результат підвищення його конкурентоспроможностіПро це повідомив губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул. За січень-лютий 2012 року зафіксовано суттєвий ріст виробництва у гірничо-металургійному комплексі Дніпропетровщини порівняно з аналогічним періодом 2011 року.
«Одним із головних завдань Комплексної стратегії розвитку Дніпропетровщини в економічній сфері є підтримка та розвиток базових галузей регіональної економіки. Насамперед йдеться про модернізацію гірничо-металургійного комплексу – впровадження енергоефективних і екологічно безпечних технологій. Як результат, за 2011 рік в області при рості промислового виробництва на рівні 5% майже на 1% зменшена витрата енергії на тонну виробленої продукції, а вже у січні-лютому 2012 року зафіксовано, що показники виробництва гірничо-металургійного комплексу Дніпропетровської області суттєво пішли вгору

Олександр Вілкул провів зустріч з президентом академії при Президентові України Юрієм КовбасюкомГолова облдержадміністрації Олександр Вілкул провів зустріч з президентом Національної академії державного управління при Президентові України Юрієм Ковбасюком. 
Під час зустрічі Олександр Вілкул та Юрій Ковбасюк обговорили хід реалізації в області адміністративної реформи, яка спрямована на удосконалення інституту державної служби. 
Олександр Вілкул презентував Юрію Ковбасюку проекти, які реалізуються на Дніпропетровщині і забезпечують перехід роботи державних менеджерів до нових моделей державного управління. 
Зокрема, з листопада 2011 року впроваджується масштабний проект «Державне управління завтрашнього дня». Проект охоплює усі ланки персоналу регіональної і місцевої влади  в області.

Завдання на 2011 рік з реалізації екологічних програм в Дніпропетровській області виконані в повному обсязіОлександр Оксамитний: «Завдання на 2011 рік з реалізації екологічних програм в Дніпропетровській області виконані в повному обсязі»
«Під керівництвом губернатора Олександра Вілкула в Дніпропетровській області ведеться комплексна робота з покращення стану навколишнього природного середовища. Зокрема, в 2011 році на Дніпропетровщині було створено 10  нових об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення на площі близько 12 тис. га. В межах Дніпропетровська в 2011 році були зменшені викиди в річку Дніпро на 70%, на 15% – у повітря. Окрім того, в обласному центрі встановлені автоматизовані системи моніторингу повітря. Вже у 2012 році подібні системи з’являться у Кривому Розі та Дніпродзержинську. Це важливі елементи діяльності обласної влади з покращення екологічного стану Дніпропетровщини», – сказав начальник Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Дніпропетровській області Олександр Оксамитний.