Покров Четверг 16.05.24, 06:29
Сайт
Главная » 2012 » Март » 06
Упродовж минулого тижня до міського відділу внутрішніх справ надійшло 53 заяви про злочини та події. Упродовж минулого тижня до міського відділу внутрішніх справ надійшло 53 заяви про злочини та події. Вжитими заходами 39 з них розкрито по "гарячим слідам”. Серед розкритих 10 крадіжок, 2 шахрайства, незаконний обіг наркотиків – 2, тілесні ушкодження – 2, економічні злочинним – 2, виявлення трупів – 8, інші – 14.
    
        Коротко про деякі злочині скоєні на минулому тижні.

Губернатор Олександр Вілкул та голова облради Євген Удод привітали жінок Дніпропетровщини з Міжнародним жіночим днемГолова облдержадміністрації Олександр Вілкул та голова облради Євген Удод привітали жінок Дніпропетровщини з Міжнародним жіночим днем. У рамках святкування 8 березня в Академічному театрі опери та балету пройшов святковий концерт. 
У заході взяли участь понад 1000 видатних жінок з міст та районів Дніпропетровщини. Зокрема, жінки-ветерани війни та праці, матері воїнів, загиблих в Афганістані, жінки-медики, жінки-науковці, освітяни, виховательки прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу, державні службовці, працівники сільського господарства та промисловості, культурні діячі, спортсменки, підприємці, студентки, представниці політичних партій та громадських організацій. 
«Від усієї душі вітаємо вас з першим весняним святом – 8 Березня! Сучасна жінка – це не тільки берегиня сімейного вогнища, любляча дружина і турботлива мати. Ви берете активну участь у громадському, науковому та культурному житті Дніпропетровщини.

Олександр Вілкул привітав освітян Дніпропетровщини зі здобуттям 13 медалей і Гран-прі Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2012»Губернатор Олександр Вілкул привітав освітян Дніпропетровщини зі здобуттям 13 медалей і Гран-прі Третьої Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2012». Зокрема, Дніпропетровський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти отримав найвищу нагороду, гран-прі виставки – «Лідер післядипломної освіти України». Освітяни нашої області здобули 4 золотих, 8 срібних і 1 бронзову медаль.
«Дніпропетровщина поповнила свою скарбницю досягнень у сфері освіти високими нагородами. Перемоги освітян нашої області є свідченням їх відданої праці, ефективної діяльності Інституту післядипломної діяльності, навчальних закладів, управлінь та відділів освіти у справі модернізації освітньої галузі

Олександр Вілкул відзначив видатних жінок Дніпропетровщини У рамках святкування Міжнародного жіночого дня губернатор Олександр Вілкул провів урочисту зустріч з видатними жінками Дніпропетровщини. У заході взяли участь жінки-ветерани війни та праці, матері воїнів, загиблих в Афганістані, жінки-медики, жінки-науковці, освітяни, виховательки прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу, жінки-державні службовці, працівниці сільського господарства та промисловості, працівниці культури, спортсменки, підприємці, студентки, представниці політичних партій та громадських організацій. 
«Сьогодні цілі сфери життєдіяльності в регіоні та Україні годі й уявити без жінок. Це насамперед освіта і охорона здоров'я, державне управління і сфера торгівлі, легка і харчова промисловості.

Олександр Вілкул відкрив після реконструкції блок №1 головного корпусу Дніпропетровської обласної дитячої клінічної лікарні (ДОДКЛ)Завдяки реконструкції площу  корпусу було розширено вдвічі – з 1 тис м2 до 2 тис м2. Тепер у ньому розміщуються приймально-діагностичне відділення, травмпункт, клініко-діагностична лабораторія та центральне стерилізаційне відділення. Усі відділення оснащені сучасним обладнанням і працюють у цілодобовому режимі. 
 На Дніпропетровщині проводиться системна модернізація охорони здоров’я – будуються нові корпуси та лікарні, об'єкти охорони здоров'я забезпечуються новим обладнанням, ремонтуються та реконструюються. Одним з ключових закладів області є Обласна дитяча клінічна лікарня, якій під керівництвом Олександра Вілкула протягом останніх двох років надається адресна допомога з покращення медичних послуг та створення належних умов для медичного персоналу.