Покров Четверг 16.05.24, 23:28
Сайт
Главная » 2012 » Март » 21
Дніпропетровська область має колосальний потенціал в сфері інжинірингу, - Гендиректор Microsoft в УкраїніДніпропетровська область має колосальний потенціал в сфері інжинірингу. Про це заявив генеральний директор Microsoft в Україні Дмитро Шимків на презентації інвестиційних можливостей та проектів розвитку Дніпропетровської області.
«Дніпропетровська область має колосальний потенціал у сфері інжинірингу. В даний час одна з компаній області спільно з Microsoft розробляє IT-програму, яка через 2-3 роки буде впроваджена на території всієї України. Успішне співробітництво на рівні підписаного меморандуму між Microsoft і Дніпропетровською областю відбулося за підтримки губернатора Олександра Вілкула», - зазначив Дмитро Шимків.
Як повідомлялося, сьогодні губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул презентував інвесторам та представникам міжнародних бізнес-спільнот інвестиційні можливості та проекти розвитку регіону. 


«Дніпропетровська область – це лідируючий регіон, який сміливо може скласти конкуренцію зарубіжним країнам», – Хорхе Зукоскі Президент Американської торгівельної палати в Україні Хорхе Зукоскі на презентації інвестиційних можливостей та проектів розвитку Дніпропетровської області, яка наразі проходить у Києві в конгрес-холі готелю «Інтерконтиненталь», відзначив, що Дніпропетровщина – лідируючий регіон, який сміливо може скласти конкуренцію зарубіжним країнам. 
«Дніпропетровська область є лідируючим регіоном в Україні та може скласти конкуренцію не тільки в своїй країні, а й за її межами. Завдання інвесторів – підтримати лідерство регіону ... Олександр Вілкул сформував сильну команду і робить неймовірні, успішні кроки для просування та підтримки Дніпропетровської області, як регіону-лідера», – сказав Хорхе Зукоскі. 


Марія Пустова: «За результатами 2011 року спортсменами Дніпропетровщини за всю історію існування області здобуто рекордну кількість медалей За результатами 2011 року спортсменами Дніпропетровщини за всю історію існування області здобуто рекордну кількість медалей на офіційних міжнародних змаганнях – 229 медалей. Про це повідомила заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова під час засідання колегії управління у справах фізичної культури та спорту облдержадміністрації, яку вона провела за дорученням губернатора Олександра Вілкула.
«Дніпропетровщина – регіон лідерів та чемпіонів. Розвиток спорту, в тому числі професійного, на Дніпропетровщині проходить у рамках Комплексної стратегії розвитку регіону та є одним із пріоритетних завдань обласної влади. Під керівництвом губернатора в області створюються належні умови для тренувань майбутніх чемпіонів, які прославлятимуть Дніпропетровщину на національних і міжнародних змаганнях.

Марія Пустова: «У 2011 році на Дніпропетровщині введено в експлуатацію понад 300 спортивних об’єктів. Це вдвічі більше ніж у 2010 році»У 2011 році на Дніпропетровщині введено в експлуатацію понад 300 спортивних об’єктів. Це вдвічі більше ніж у 2010 році. Про це повідомила заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова під час засідання колегії управління у справах фізичної культури та спорту облдержадміністрації, яку вона провела за дорученням губернатора Олександра Вілкула.
На засіданні були розглянуті питання щодо підведення підсумків роботи у 2011 році Цільової комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту у Дніпропетровській області.
«Дніпропетровщина – регіон з міцними спортивними традиціями, високопрофесійним викладацьким складом, школою та потужною спортивною інфраструктурою. Губернатор Олександр Вілкул визначив розвиток фізичної культури і спорту однією із складових розвитку регіону.

Олександр Вілкул та Президент Американської торгівельної палати в Україні Хорхе Зукоскі підписали Меморандум про співпрацюОлександр Вілкул: «Меморандум між Дніпропетровською облдержадміністрацією та Американською торгівельною палатою в Україні – це ще один крок для підвищення міжнародної ділової активності регіону»

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул та Президент Американської торгівельної палати в Україні Хорхе Зукоскі підписали Меморандум про співпрацю. Згідно з документом сторони сприятимуть інституційному та соціально-економічному розвитку, створюватимуть сприятливий інвестиційний клімат. Підписання пройшло у Києві після Презентації Дніпропетровської області за участю Американської торгівельної палати в Україні.
Меморандум укладено на 3 роки. Протягом цього терміну Дніпропетровська облдержадміністрація та Американська торгівельна палата в Україні будуть співпрацювати задля створення сприятливого інвестиційного середовища. 

Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами України забезпечить співфінансування Національних проектівЗгідно з Меморандумом Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами України забезпечить співфінансування Національних проектів, які реалізуються в Дніпропетровській області

На Дніпропетровщині спільно з Державним агентством з інвестицій та управління національними проектами України (Держінвестпроект) буде реалізовано 6 пріоритетних регіональних інвестиційних проектів на суму близько 150 млн дол США. Також протягом 5 років Держінвестпроект України забезпечить співфінансування Національних проектів, які реалізуються в регіоні – «Нове життя», «Якісна вода», «Відроджене скотарство», «Чисте місто», «Доступне житло», «Індустріальні парки» та ін. Про це йдеться у Меморандумі про співпрацю, який підписали голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул, Голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод та Голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України Владислав Каськів. Підписання пройшло у Києві після Презентації Дніпропетровської області за участю Американської торгівельної палати в Україні.

Эксперты компании «Deloitte» считают Днепропетровскую область одним из наиболее привлекательных регионов для инвестирования в УкраинеЭксперты международной консалтинговой компании «Deloitte» считают Днепропетровскую область одним из наиболее привлекательных регионов для инвестирования в Украине. Этому способствуют, в частности, бизнес-ориентированность стратегии Днепропетровской области, инициативность губернатора региона Александра Вилкула в выстраивании евростандартов в процессах регионального управления, понятность и прозрачность действий областной власти во взаимодействии с инвесторами. Эти факторы существенно снижают риски при инвестировании в регионе, отмечает, в частности, старший менеджер компании «Deloitte» Анна Шалина. 

Олександр Вілкул презентував інвесторам та представникам міжнародних бізнес-спільнот інвестиційні можливості та проекти розвитку регіону У Києві проходить презентація інвестиційних можливостей та проектів розвитку Дніпропетровської області для членів Американської торговельної палати в Україні, представників міжнародних компаній, фінансових організацій та дипломатів. Це стратегічні та інституційні інвестори з різних регіонів та країн світу, включаючи Північну Америку, Європу, Азію, Росію, з найбільшим обсягом прямих іноземних інвестицій у ринок України.
У заході також беруть участь Президент Американської торговельної палати в Україні Хорхе Зукоски та директор Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів. 
Генеральну презентацію регіону проводить голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул.
 «Дніпропетровщина системно підвищує свою інвестиційну привабливість і конкурентоспроможність. Ми презентуємо переваги та можливості нашого регіону для міжнародних експертів, представників бізнес-кіл, інвесторів та дипломатів. Це важливий крок у «брендуванні» міжнародного іміджу Дніпропетровської області та України», - сказав Олександр Вілкул.

 Упродовж минулого тижня до чергової частини органу внутрішніх справ надійшло 43 заяви про злочини та події. Упродовж  минулого тижня до чергової  частини  органу внутрішніх справ надійшло 43 заяви про злочини та події. Вжитими заходами 29 з них розкрито по «гарячим слідам». Серед розкритих: 9 фактів крадіжок, 1 – шахрайство, 1- пограбування, 2 – незаконний обіг наркотиків, 2 – тілесні ушкодження, 1 – злочин за лінією економіки, 8 – виявлення трупів та 5 – інших.
          17 березня о 16год.10 хв. Від 23-річної мешканки м. Орджонікідзе до чергової частини надійшло повідомлення про те, що 31-річний громадяни спичинив їй тілесні ушкодження. По даному факту ведеться слідство, встанолюються детальні обставини, розглядається питання про порушення кримінальної справи за ст.125 Кримінального кодексу України (Умисне легке тілесне ушкодження).