Покров Пятница 17.05.24, 01:21
Сайт
Главная » 2012 » Март » 26
Олександр Вілкул відкрив Всеукраїнський семінар організаторів дитячого оздоровлення та відпочинку влітку 2012 рокуГубернатор Олександр Вілкул відкрив Всеукраїнський семінар організаторів дитячого оздоровлення та відпочинку влітку 2012 року «В епіцентрі подій – літо». Семінар проходить на Дніпропетровщині з 26 по 29 березня цього року. У ньому беруть участь понад 200 представників від областей України. Це керівники дитячих оздоровчих закладів, вихователі та методисти. В урочистому відкритті семінару також взяли участь заступник голови Федерації профспілок України Тетяна Гулечко, голова Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок Віталій Дубіль.
Для учасників семінару провідні тренери й психологи проводитимуть тренінги та лекції щодо менеджменту та організації ефективної діяльності оздоровчих закладів. Зокрема, застосування технологій організації виховної роботи, підготовки програм й планів, командоутворення та мотивації працівників дитячих закладів оздоровлення й відпочинку тощо.
«Якісне оздоровлення дітей – це обов’язкова умова роботи влади. Ми аналізуємо кращий досвід.

На Дніпропетровщині за підтримки губернатора Олександра Вілкула проходить Національний кубок шкільного футболу «ЄВРО-2012»На Дніпропетровщині за підтримки губернатора Олександра Вілкула проходить Національний кубок шкільного футболу «ЄВРО-2012». Змагання складаються з двох етапів. У регіоні вже стартував перший етап змагань – районні турніри, у яких беруть участь 554 школи з 35 міст та районів. Триватиме він до першого квітня цього року.
«Участь школярів нашого регіону в Національному кубку шкільного футболу «Євро-2012» – це квиток у професійне майбутнє. Це унікальна можливість для дітей потрапити у великий футбол. Переможці Національного кубку отримають квитки на чвертьфінали, півфінали і фінал «Євро-2012». А кращий гравець від Дніпропетровської області отримає від губернатора Олександра Вілкула в подарунок квиток на Євро-2012. Своєчасно помітити талант, створити повноцінні умови для його реалізації – запорука успіху не тільки самого таланта, а й всієї країни», - сказала заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова.

з 1 березня 2012 року збільшено суму щомісячних страхових виплат потерпілим на виробництві, в тому числі членам їх сімей, на 17,6%У рамках соціальних ініціатив Президента України Віктора Федоровича Януковича Правління Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України з 1 березня 2012 року збільшили суму щомісячних страхових виплат потерпілим на виробництві, в тому числі членам їх сімей. Це питання знаходиться на постійному контролі губернатора Олександра Вілкула.
Минулого року до перерахунку середній розмір щомісячних страхових виплат на одного потерпілого на виробництві по Дніпропетровській області складав 1 тис 165 гривень. Після перерахунку він збільшився на 17,6% і становив 1 тис 370 гривень.

Геннадій Темник: «На Дніпропетровщині підвищується надійність роботи водопровідно-каналізаційних мереж за рахунок автоматизованих систем Про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Геннадій Темник під час введення в експлуатацію каналізаційної насосної станції (КНС) №62 КП «Дніпроводоканал». Вона обслуговує житлові масиви Фрунзенський та частково Лівобережний. На території, яку обслуговує станція, проживає понад 20 тис мешканців обласного центру. 
У результаті реконструкції на КНС установлено автоматизовану систему управління (АСУ). Завдяки цьому на третину буде зменшено споживання електроенергії на забезпечення роботи насосного обладнання станції, підвищено надійність його роботи та зменшено ймовірність виникнення позаштатних ситуацій. Заощаджені на споживанні електроенергії кошти підуть на подальшу модернізацію водопровідно-каналізаційного господарства міста задля підвищення якості комунальних послуг з водопостачання та водовідведення для жителів Дніпропетровська.