Покров Четверг 16.05.24, 09:56
Сайт
Главная » 2012 » Апрель » 03
За дорученням Олександра Вілкула Марія Пустова провела нараду щодо створення належних умов для забезпечення реалізації прав та законних інтеНа Дніпропетровщині за дорученням губернатора Олександра Вілкула працює обласна робоча група з моніторингу умов проживання, виховання, психологічного, медичного, педагогічного та соціального супроводу вихованців інтернатних закладів області. Протягом лютого-березня 2012 року робочою групою було перевірено 17 інтернатних закладів регіону, в тому числі 5 закладів перевірено з представником Департаменту з усиновлення та захисту прав дитини. Роботу адміністрації закладів, педагогічних колективів, медичного персоналу в цілому визначено належною. В усіх перевірених закладах створені необхідні умови для проживання, навчання та розвитку дітей.

Об’ява-звернення! Шановні мешканці міста Орджонікідзе! Увага!Об’ява-звернення! Шановні мешканці міста Орджонікідзе! Увага!
          
           На сьогоднішній день  стало відомо, що  в нашому місті все частіше вчиняються злочини у сфері шахрайства. Шахраї під виглядом працівників СОВБЕЗу проникають у квартири під приводом «перевірки необхідно-важливої для них інформації». Проникнувши за добровільною згодою хазяїв до оселі  та зловживаючи довірою обманним шляхом обкрадають  громадян, найчастіше з яких потерпають особи похилого віку. 
           Запам’ятайте! Працівники СОВБЕЗу по квартирам не ходять! Будьте обережними!!! Шановні громадяни, якщо до Вас звертаються з подібними пропозиціями щодо  «якихось перевірок»  працівниками СОВБЕЗу вашого помешкання  не сприймайте їх слова на віру, а спочатку, по можливості, виясніть справжні мотиви візиту таких «працівників». Адже, це можуть бути небезпечні злочинці, які шахрайськими методами принесуть Вам значні матеріальні та духовні  збитки! Якщо ж з Вами сталося таке нещастя і ви стали жертвою такого шахрайства відразу повідомте про це в міліцію, за телефоном 102 або 4-20-02 чергова частина. (цілодобово).                          


В проміжок часу з 26 березня по 1 квітня 2012 року Орджонікідзевським МВ ГУ МВС зареєстровано 61 злочинВ проміжок часу з 26 березня по 1 квітня 2012 року Орджонікідзевським МВ ГУ МВС 
зареєстровано 61 злочин:

- 2 злочини пов’язані з незаконним 
обігом наркотиків;
- 20 крадіжок; з яких 8 крадіжок по  металу;
- 6 тілесних ушкоджень різної ступені тяжкості;
-  1 злочин вчинений у  сфері економіки;
- 13 виявлень трупів, які за висновком
 судово-медичного експерта не мають
 ознак насильницької смерті;
- та 19 інших злочинів 


У Дніпропетровську відкрито Міжнародний соціальний проект «Війна краде дитинство», що працюватиме з 3 по 9 квітня 2012 рокуЗа дорученням губернатора Олександра Вілкула заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова та Голова Правління Міжнародного благодійного фонду «Військове братерство» Олександр Котирло відкрили Міжнародний соціальний фотодокументальний проект «Війна краде дитинство». Виставка проходить у рамках святкування Дня Перемоги.
Виставка працює у Виставковій залі Дніпропетровської організації національної спілки художників України (м. Дніпропетровськ, вул. Набережна Леніна,11) з 3 по 9 квітня 2012 року. Одними з перших гостей виставки стали учні шкіл та студенти професійно-технічних навчальних закладів й вишів області. 
«Розвиток освіти і культури, духовно-патріотичне виховання молоді є обов'язковим пріоритетом в роботі обласної влади, визначений губернатором Олександром Вілкулом.