Покров Четверг 16.05.24, 12:49
Сайт
Главная » 2012 » Апрель » 18
На Дніпропетровщині організована та провадиться роз’яснювальна робота для громадян, яким будуть підвищені пенсії та соціальні виплатиТаке завдання поставив губернатор Олександр Вілкул головному управлінню праці та соціального захисту населення облдержадміністрації, в якому вже протягом тижня за номером телефону (056) 713 63 09 працює «гаряча лінія» з питань Соціальних Ініціатив Президента України Віктора Януковича.
 Як повідомив начальник головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Володимир Семенюк, головні питання, які надходять на «гарячу лінію» щодо реалізації Соціальних Ініціатив Президента України стосуються в першу чергу порядку і розміру перерахунку пенсій та соціальних виплат. 
Подаємо перелік найбільш актуальних питань від додзвонювачів «гарячої лінії» та відповідей на них, які надані фахівцями головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації.

У павлоградських лікарнях вдвічі збільшилось фінансування на медикаменти та у три рази на харчування12 квітня у Павлоградській міській лікарні № 4  відбулося обговорення  медичної реформи. На зустрічі були присутні медичні працівники, пацієнти, депутати міської ради та представники громадських організацій.                                                                                                                              
«Ми дуже чекали перших результатів медичної реформи. Тепер результати говорять самі за себе. У 2012 році у порівнянні з минулим роком у два рази збільшилось фінансування на забезпечення медикаментами та у три рази на харчування для пацієнтів лікарні. Це ті зміни, які вже відчули на собі пацієнти. У нас,  медиків, з’явилась реальна можливість підвищити якість медичного обслуговування. Сьогодні це  найголовніше» - сказала головний лікар Павлоградської міської лікарні №4 Марина Костюкова. 

Судья, сбивший насмерть пешехода, лежит в кардиологии. Трагедия произошла на Днепропетровщине как раз на ПасхуТрагедия произошла на Днепропетровщине как раз на Пасху. И служитель Фемиды повел себя не только против заповедей Божьих, но и против человеческих законов. Главный судья города Орджоникидзе, 53-летний Анатолий Гордиенко, который 14 апреля сбил насмерть пешехода на трассе Орджоникидзе - Шолохово (Никопольский район Днепропетровской области), сейчас лежит в своей горбольнице в отделении кардиологии. А родственники 35-летнего погибшего Алексея Сыпко даже не могут добиться от милиции имя виновника ДТП. Ведь официальное следствие пока возбудило уголовное дело по факту гибели человека, а не против председателя городского суда Орджоникидзе. Потому что заводить уголовное дело в отношении судьи имеет право лишь Генпрокуратура (а дело пока находится в межрайонной прокуратуре - Прим. авт.)