Покров Четверг 16.05.24, 20:04
Сайт
Главная » 2012 » Май » 06
Статистика постраждалих від вибухів у Дніпропетровську станом на 9.00, 5 травня 2012За даними головного управління охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації станом на 9:00 5 травня на стаціонарному лікуванні перебувають 10 потерпілих внаслідок вибухів 27 квітня, в тому числі 2 підлітків. Стан потерпілих: 1 – у важкому стані, 9 – задовільний стан. 
За завданням губернатора Олександра Вілкула всі постраждалі у повній мірі забезпечені необхідною медичною допомогою та вже отримали грошові виплати на свої рахунки.


Упорядковано територію Обласного санаторно-оздоровчого центру в селі Орлівщина в Дніпропетровській області, що відкриється 01 червня 2012 р.Заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова та понад 250 представників профільних управлінь Дніпропетровської облдержадміністрації, обласних установ та організацій соціально-гуманітарної сфери взяли участь у загальнообласному суботнику, ініційованому губернатором Олександром Вілкулом. Вони упорядкували територію Обласного санаторно-оздоровчого центру в селі Орлівщина Новомосковського району Дніпропетровської області. Відкриття Центру заплановано на перше червня 2012 року з нагоди Дня захисту дітей.

У Дніпропетровську понад 300 активісток Ради жінок Придніпров'я взяли участь у загальнообласному суботникуУ Дніпропетровську заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова та 300 активісток Ради жінок Придніпров'я взяли участь у загальнообласному суботнику, ініційованому губернатором Олександром Вілкулом. Жінки упорядкували території  Парку імені Тараса Шевченка та алеї біля Монументу Слави. Серед активісток – жінки-політики, освітяни, підприємці, лідери громадських організацій, директори комунальних закладів. Захід проходить у рамках підготовки до святкування 67-ї річниці Дня Перемоги та Дня Європи.

У рамках загальнообласного суботника Олександр Вілкул узяв участь у висадці дерев у парку Богдана Хмельницького у ДніпропетровськуУ рамках загальнообласного суботника Олександр Вілкул узяв участь у висадці дерев у парку Богдана Хмельницького, що у Дніпропетровську. Загалом по області цього дня планується висадити понад 10 тис дерев.
«Сьогоднішній суботник, який проходить у День довкілля, присвячений підготовці нашого регіону до відзначення 67-ої річниці Великої Перемоги. Це вже другий загальнообласний суботник, який проводиться в рамках Регіональної програми з благоустрою на 2012 рік. Перший суботник пройшов 30 березня – напередодні Великодніх свят. За його результатами було виконано значний обсяг заходів з благоустрою. По багатьох показниках було виконано 65-80% заходів, запланованих на цей рік. Це стосується висадки дерев, яких на сьогодні в області висаджено вже понад 63 тис (65% від річного плану), створено понад 65 гектарів нових газонів і квітників (85% від річного плану), прибрано від сміття понад 10,5 тис км доріг (88% від річного плану).