Покров Четверг 16.05.24, 11:17
Сайт
Главная » 2012 » Май » 07
Близько 300 тисяч школярів Дніпропетровської області взяли участь в єдиному уроці пам'яті та мужності «Вклоняємось доземно всім солдатам»У рамках святкування 67-ї річниці Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні в усіх школах області за підтримки губернатора Олександра Вілкула пройшов єдиний урок пам'яті та мужності «Вклоняємось доземно всім солдатам». У ньому взяли участь учні 1-11 класів. Це більше 300 тис школярів області.
На початку уроку школярі прослухали звернення голови обласної державної адміністрації Олександра Вілкула до молоді Дніпропетровської області з нагоди 67-ї річниці Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні.
«Ветерани – наші герої, які мужньо захистили країну від ворога. Вони гідний приклад патріотизму, сумлінної праці та відваги. Урок пам'яті та мужності, що проходить у кожній школі області, є важливим елементом збереження історії та розуміння ціни мирного життя. Дорогі діти! Наше з вами спільне завдання – пам’ятати про великий подвиг наших батьків і дідів та передавати її з покоління в покоління. Ми виховуємо справжніх патріотів та гідних захисників Вітчизни», - сказав губернатор Олександр Вілкул.

На Дніпропетровщині за ініціативи губернатора Олександра Вілкула пройшов Студентський ярмарок сільськогосподарських вакансій-2012У рамках розвитку кластеру сільського господарства за ініціативи губернатора Олександра Вілкула на Дніпропетровщині пройшов Студентський ярмарок сільськогосподарських вакансій-2012. У Ярмарку взяли участь понад 550 студентів Дніпропетровського державного аграрного університету та провідні сільськогосподарські підприємства регіону й України.