Покров Четверг 16.05.24, 15:39
Сайт
Главная » 2012 » Июнь » 14
У Дніпропетровську з 20 по 21 червня 2012 року відбудеться чемпіонат України з академічного веслування серед юніорівЗа підтримки губернатора Олександра Вілкула у Дніпропетровську з 20 по 21 червня 2012 року відбудеться чемпіонат України з академічного веслування серед юніорів. Змагання проходитимуть на базі олімпійської підготовки – веслувальному каналі комунального підприємства «Водно-спортивний комбінат». Урочисте відкриття – 20 червня о 12:00.
«Для юних спортсменів чемпіонат України з веслування – не просто змагання, а путівка у професійне майбутнє. Адже він є відбірковим на участь у чемпіонаті світу серед юніорів, який відбудеться у Болгарії цього року. Запрошуємо прихильників цього виду спорту підтримати юних спортсменів нашого регіону», – сказав голова облдержадміністрації Олександр Вілкул.
У змаганнях візьмуть участь близько 200 юніорів із Дніпропетровської, Київської областей, міст Києва, Херсона, Миколаєва, Харкова, Запоріжжя, Черкас, Винниці, АР Крим.

У Дніпропетровську із 18 по 20 червня 2012 року проходитиме командний чемпіонат України з академічного веслуванняУ Дніпропетровську з 18 по 20 червня 2012 року відбудеться командний чемпіонат України з академічного веслування. Змагання проходитимуть у рамках заходів, присвячених Року спорту та здорового способу життя, проголошеного Президентом України Віктором Януковичем. Чемпіонат відбудеться на базі олімпійської підготовки – веслувальному каналі комунального підприємства «Водно-спортивний комбінат». Урочисте відкриття – 18 червня о 12:00.
«У рамках реалізації Комплексної стратегії розвитку регіону, визначеної Олександром Вілкулом, значно розширюється й оновлюється спортивна інфраструктура. Для проведення всеукраїнських змагань у Дніпропетровську створена потужна спортивна база», – сказав начальник управління у справах фізичної культури та спорту Олександр Пшеничников. Він зазначив, що Дніпропетровський водно-спортивний комбінат є Національною базою олімпійської підготовки збірних команд України. Олександр Пшеничников наголосив, що вже 63 спортсмени Дніпропетровської області входять до складу збірної команди України з веслування академічного.

У Дніпропетровську за підтримки Олександра Вілкула із 15 по 17 червня 2012 року відбудеться чемпіонат України з академічного веслування За підтримки губернатора Олександра Вілкула з 15 по 17 червня 2012 року у Дніпропетровську проходитиме чемпіонат України з академічного веслування серед молоді до 23 років. Змагання відбудуться на базі олімпійської підготовки – веслувальному каналі комунального підприємства «Водно-спортивний комбінат» Урочисте відкриття – 15 червня о 12:00. 
У чемпіонаті України візьмуть участь близько 190 молодих веслувальників із різних областей. У тому числі, 42 спортсмени із Дніпропетровської області.
«Дніпропетровщина має потужний спортивний потенціал. Наш Президент Віктор Янукович проголосив 2012 рік Роком спорту та здорового способу життя. Розвиток спортивної інфраструктури, створення якісних умов для підготовки спортсменів і проведення подібних змагань – це пріоритет державної політики. У цьому напрямку за ініціативи Олександра Вілкула в регіоні реалізується цілий комплекс програм і проектів»,   сказала заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова.