Покров Четверг 16.05.24, 23:55
Сайт
Главная » 2012 » Август » 01
У зв’язку із найвищим класом пожежної небезпеки на Дніпропетровщині перенесено дату відкриття сезону полювання на пернату дичинуНа позачерговому засіданні Дніпропетровської регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, яке пройшло під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Вячеслава Задорожного, прийнято рішення про перенесення дати відкриття сезону полювання на пернату дичину в Дніпропетровській області на подальший термін до зниження класу пожежної безпеки

Чемпионы Олимпийских игр поблагодарили Александра Вилкула за поддержку в подготовке к победному выступлению на Олимпиаде в ЛондонеДнепропетровщина внесла в копилку сборной Украины на ХХХ Олимпийских играх золотые медали в академической гребле. Агенство «Мост-Днепр» связаломь по телефону с тренером украинских спортсменок Дианой Мифтахутдиновой.
«Я благодарю всех, кто верил в нашу победу, всех кто болел за нас и всех, кто поддерживал нас на этом пути. Особые слова благодарности я хочу передать Александру Юрьевичу за оказанную поддержку в подготовке нашей команды к Олимпиаде – за приобретение спортивных лодок «Эмпахер».

Губернатор Олександр Вілкул привітав спортсменок Дніпропетровщини зі здобуттям золотих медалей ОлімпіадиГубернатор Олександр Вілкул привітав спортсменок Дніпропетровщини зі здобуттям золотих медалей на Олімпійських іграх в Лондоні. Сьогодні спортсменки нашого регіону перемогли на фінальних змаганнях з академічного веслування серед жіночих екіпажів парної четвірки. Це учениці Дніпропетровської обласної школи вищої спортивної майстерності, представниці спортивного клубу «Дзержинка» – Дементьєва Яна, Довготько Наталя, Коженкова Анастасія,  Тарасенко Катерина.

У зв’язку з тривалою спекою в Україні існує ризик виникнення лісових пожежНа виконання доручення Прем'єр-міністра України Миколи Азарова обласна влада вживає необхідних заходів щодо посилення профілактики протидії пожежам. Обласною державною адміністрацією прийнято рішення про заборону з 1 серпня 2012 року відвідування населенням лісів і в’їзду до них (крім транзитних шляхів) транспортних засобів та інших механізмів. Виняток складають тільки ті, що використовуються для лісогосподарської мети. Обмеження доступу триватимуть протягом всього пожежонебезпечного періоду.

На Дніпропетровщині розпочався Всесвітній тиждень підтримки грудного вигодовування «Розуміючи минуле – плануємо майбутнє!»В рамках Всесвітнього тижня грудного вигодовування, мета якого – заохочення матерів до природного вигодовування немовлят, у лікувальних закладах Дніпропетровської області відбудуться семінари та тренінги за програмою міжнародного курсу ВООЗ/ЮНІСЕФ «Сучасне ведення лактації та грудного вигодовування» та зустрічі членів груп підтримки грудного вигодовування з вагітними та породіллями.