Покров Четверг 16.05.24, 22:02
Сайт
Главная » 2012 » Август » 02
Равіль Сафіуллін привітав губернатора Дніпропетровської області Олександра Вілкула з перемогою спортсменок ДніпропетровщиниГолова Державної служби молоді та спорту України Равіль Сафіуллін привітав губернатора Дніпропетровської області Олександра Вілкула з перемогою спортсменок Дніпропетровщини на Олімпійських іграх у Лондоні
«Шановний Олександре Юрійовичу! Надзвичайно приємне повідомлення надійшло з веслувальної олімпійської водної акваторії м. Лондона щодо завоювання екіпажем жіночої четвірки парної звання чемпіонок ХХХ літніх Олімпійських ігор з академічного веслування. Вперше в історії розвитку цього виду спорту представники нашої держави здобули олімпійські нагороди найвищого ґатунку. 

Олександр Вілкул провів зустріч з Першим секретарем Посольства, заступником Посла Австрії в Україні паном Йоганнесом АйгнерГолова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул провів зустріч з Першим секретарем Посольства, заступником Посла Австрії в Україні паном Йоганнесом Айгнер та представниками ЮНІСЕФ. Сторони обговорили напрямки розвитку  пілотного проекту «Профілактика передачі ВІЛ від матері до дитини та покращення перинатальних показників у вагітних з наркотичною залежністю та народжених ними дітей», що реалізується у Дніпропетровську за підтримки Міністерства охорони здоров’я України та ЮНІСЕФ, розглянули питання можливості розширення надання комплексних послуг вразливим групам вагітних жінок з високим  ризиком ВІЛ-інфікування.

Спеціалісти обласної лікарні ім. Мечникова проводять виїзні медичні обстеження мешканцівНа Дніпропетровщині при обласній лікарні ім. Мечникова створена спеціалізована виїзна амбулаторія, яка регулярно здійснює виїзди до найвіддаленіших сільських районів.
Мета створення та роботи виїзної лікарської амбулаторії - підвищити якість до доступність медичних обстежень, наблизити кваліфіковану медичну допомогу до сільського населення Дніпропетровської області. Першочерговим завданням бригади медиків, які укомплектовані необхідним медичним обладнанням та технікою (лабораторії, флюорографи, УЗД апарати), є діагностика та, у разі необхідності, направлення пацієнтів на лікування до медичних закладів.

Майже 200 дітей Дніпропетровщини приїхали відпочивати у дитячий центр соціальної реабілітації «Перлина Придніпров'я»Майже 200 дітей Дніпропетровщини приїхали відпочивати в дитячий центр соціальної реабілітації «Перлина Придніпров'я», який створено під керівництвом губернатора Олександра Вілкула відповідно до завдання Президента України Віктора Януковича. У третю зміну в дитячому центрі відпочиватимуть вихованці дитячих будинків сімейного типу, переможці обласних, всеукраїнських та міжнародних олімпіад, талановиті й обдаровані діти Дніпропетровщини. Відкриття третьої зміни розпочалося урочистою лінійкою, на якій 10 творчих загонів представили свої назви і девізи. Тематика зміни – «На Україні всі діти – зірки!».

О.Вілкул: «Будівництво з’їздів з Кайдацького мосту забезпечує більше 3,5 тис робочих місць на підприємствах будівельної галузі» (фото)Будівництво з’їздів з Кайдацького мосту забезпечує більше 3,5 тис робочих місць на підприємствах будівельної галузі Дніпропетровщини. Про це повідомив губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул під час робочої виїзної наради щодо ходу будівництва правобережних з’їздів з Кайдацького мосту.

Євген Морозенко: «На вулиці Набережна Заводська триває найвідповідальніший етап капремонту»Ремонт вулиці Набережної Заводської – однієї із ключових транспортних магістралей, яка з’єднує житлові масиви «Червоний камінь», «Комунар», «Парус» та підприємства,  що знаходяться у цьому районі, з центральною частиною міста, проведений на 35%. Всі роботи йдуть за графіком. Капітальний ремонт вулиці Набережної Заводської був ініційований головою постійної комісії Дніпропетровської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету і фінансів Євгеном Морозенком і проходить в рамках губернаторської програми з покращення якості доріг Дніпропетровщини.

Вячеслав Задорожний: «На загальнодержавній виставковій акції «Барвиста Україна» Дніпропетровщина буде представлена на найвищому рівні»Дніпропетровська область завершує підготовку до участі у загальнодержавній виставковій акції "Барвиста Україна”, що проходитиме в Національному комплексі "Експоцентр України” у м. Києві 14 – 17 серпня 2012 року. Традиційно в рамках виставкової акції відбудетьсяВсеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року”. Згідно з даними Дніпропетровської промислової палати вже 61 підприємство регіону подало заявки на участь у конкурсі. Вони представлять 69 видів продукції та послуг. Про це на нараді щодо завершення підготовки до виставки та конкурсу повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний