Покров Четверг 16.05.24, 14:06
Сайт
Главная » 2012 » Август » 03
Сьогодні губернатор урочисто зустрів на Дніпропетровщині наших спортсменок – чемпіонок ХХХ літніх Олімпійських ігорСьогодні наші спортсменки – чемпіонки ХХХ літніх Олімпійських ігор в Лондоні з академічного веслування – прибули на рідну Дніпропетровщину. Переможниць урочисто зустрічали губернатор Олександр Вілкул, голова облради Євген Удод, заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова, начальник Головного територіального управління МНС України у Дніпропетровській області Віктор Бутківський, начальник управління у справах фізичної культури і спорту Олександр Пшеничников, представники фізкультурно-спортивного активу області, батьки і рідні спортсменок. 

Олександр Вілкул: «Олімпійські чемпіонки з академічного веслування отримають за перемогу нові квартири»Олімпійські чемпіонки з академічного веслування Яна Дементьєва, Наталя Довгодько, Анастасія Коженкова і Катерина Тарасенко отримають квартири в новому домі на житловому масиві «Лівобережний-3» у Дніпропетровську. Про це повідомив губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул. Він сказав, що в серпні цього року на сесію обласної ради буде винесене питання про виділення квартир нашим олімпійським чемпіонкам. 
«Перемога дніпропетровських спортсменок на Олімпійських іграх – це велике досягнення для нашого регіону та всієї України. Наші чемпіонки отримають квартири. А будинок, в якому знаходяться їх квартири, носитиме назву «Олімпійський», – сказав голова облдержадміністрації Олександр Вілкул.

Олександр Вілкул провів зустріч з представниками Бразилії з питання реалізації проекту будівництва випробувального комплексу Сухий космодромГубернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул провів зустріч з представниками Бразилії щодо реалізації українсько-бразильського проекту 
„Циклон–4”, будівництва випробувального комплексу «Сухий космодром» та запуску космічних ракет дніпропетровського виробництва. 
У нараді взяли участь Міністр науки, технологій та інновацій Бразилії Марко Антоніо Раупп, Президент Бразильського космічного агентства Жозе Раймундо Брага Коельо, Надзвичайний та Повноважний Посол Бразилії в Україні Антоніо Фернандо Круз де Мелло, голова Національного космічного агентства України Юрій Алєксєєв

Вячеслав Задорожний перевірив роботи з реконструкції соціальних об’єктів у Кривому РозіПерший заступник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Вячеслав Задорожний в ході робочої поїздки до Кривого Рогу проконтролював роботи з розчистки річки Стара Саксагань та реконструкції Криворізького академічного театру драми та музичної комедії ім. Тараса Шевченка. Також Вячеслав Задорожний перевірив хід робіт з відновлення та благоустрою пляжу на житловому масиві Південного ГЗК. У робочих нарадах щодо реконструкції  соціальних об’єктів також взяв участь Криворізький міський голова Юрій Вілкул

Голова облдержадміністрації провів розширений семінар-нараду з питання розвитку в області будівництва доступного житлаОлександр Вілкул поставив завдання перед будівельниками Дніпропетровщини забезпечити жителів регіону широким спектром вибору доступного житла
Голова облдержадміністрації провів розширений семінар-нараду з питання розвитку в області будівництва доступного житла, обміну передовим досвідом будівництва житлових об'єктів та впровадження прогресивних технологій виробництва будівельних матеріалів. У нараді взяли участь заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Геннадій Темник, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, та облради, голови райдержадміністрацій та міські голови, керівники будівельних компаній та проектних організацій.

У Дніпропетровську за ініціативи Громадської платформи з питань медичної реформи відбулися громадські слуханняПід час зустрічі головні лікарі Центрів первинної медико-санітарної допомоги Дніпропетровська звітували перед громадськістю про хід виконання ремонтних робіт в амбулаторіях міста. 
«Представники Громадської платформи з питань медичної реформи вже відвідали усі Центри первинної медико-санітарної допомоги у Дніпропетровську. На основі зауважень та побажань пацієнтів і медиків для кожного Центру був складений чіткий перелік рекомендацій, більшість з яких стосувалися проведення ремонтів у приміщеннях амбулаторій.

Укрпошта отримала від Дніпропетровської обласної влади підтримку у розвитку поштового зв’язку (фото)Губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул, голова обласної ради Євген Удод та генеральний директор українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» Оксана Плотнікова підписали Меморандум, згідно з яким обласна влада надає пільгові ціни на оренду комунального майна для розміщення підприємств «Укрпошти», допомагає в реконструкції відділень та встановленні нових поштових скриньок жителям регіону. 

На Дніпропетровщині у рамках вступної кампанії 2012 року до вишів І- IV рівнів акредитації подано майже 130 тис заяв від абітурієнтівНа Дніпропетровщині у рамках вступної кампанії 2012 року (з 02.07.12-31.07.12) до вишів І-IV рівнів акредитації подано 128 тис 187 заяв від абітурієнтів. Із них на денну форму навчання подано 116 тис 15 заяв, на заочну – 12 тис 172. Електронним вступом до вишів ІІІ-IV рівнів акредитації скористалися 13 тис 450 абітурієнтів.