Покров Четверг 16.05.24, 21:02
Сайт
Главная » 2012 » Август » 06
 Представники Міністерства охорони здоров’я України відвідали медичні заклади Донецької областіЗаступник начальника головного управління охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації Олена Лугова була запрошена до участі у перевірках Міністерства охорони здоров’я України центрів первинної медико-санітарної допомоги Донецької області, які відбулися із 31 липня по 2 серпня 2012 року.
Протягом трьох днів члени делегації відвідали центри первинної медико-санітарної допомоги у Донецьку, Макіївці, Краматорську та Артемівську. Особлива увага приділялась перевірці стану організації надання первинної медичної допомоги. Зокрема розташуванню амбулаторій у містах, оснащенню робочого місця сімейних лікарів, кваліфікаційній підготовці сімейних лікарів тощо.

Олександр Любович: «На Дніпропетровщині проведено всі заходи для недопущення занесення вірусу африканської чуми свиней»Про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Олександр Любович на прес-конференції щодо недопущення занесення вірусу африканської  чуми свиней (АЧС) на територію Дніпропетровської області.
Заступник голови облдержадміністрації Олександр Любович зазначив, що губернатор Олександр Вілкул в четвер 2 серпня 2012 року провів селекторну нараду з головами райдержадміністрацій, на якій перед керівниками районів та санітарно-епідеміологічної служби було поставлено завдання посилити заходи щодо недопущення занесення вірусу африканської чуми на територію Дніпропетровської області.

За 7 місяців 2012 року обсяги виробництва прокату на Дніпропетровщині зросли майже на 13%
За 7 місяців 2012 року обсяги виробництва прокату на Дніпропетровщині зросли майже на 13% порівняно з аналогічним періодом 2012 року. Виробництво чавуну за 7 місяців 2012 року зросло більше ніж на 11 % порівняно з аналогічним періодом минулого року. 
«За підсумками 7 місяців 2012 року підприємства гірничо-металургійного комплексу зберігають лідируючі позиції в Україні. Це результат ефективної роботи підприємств гірничо-металургійного комплексу Дніпропетровщини та роботи із реалізації Комплексної стратегії розвитку регіону.