Покров Четверг 16.05.24, 13:29
Сайт
Главная » 2012 » Август » 07
У Дніпродзержинську у 2012 році виділено понад 900 тис грн на заохочення сімейних лікарівУ Дніпродзержинську в рамках модернізації охорони здоров’я реалізується  програма «місцевих стимулів» з метою фінансової та соціальної підтримки сімейних лікарів.
Програма "місцевих стимулів” у Дніпродзержинську передбачає загальний обсяг фінансування у сумі 4 млн 253 тис грн на період з 2012 по 2014 роки. Зокрема на 2012 рік – 909 тис грн. У першому півріччі  поточного року з міського бюджету вже виділено близько 300 тис грн  на преміювання та оздоровлення сімейних лікарів.

Олександр Вілкул поставив завдання розробити стратегічні плани соціального партнерства влади і бізнесу у кожному містіПро це губернатор Олександр Вілкул повідомив під час засідання Регіонального комітету економічних реформ. Стратегічні плани кожного міста і району мають включати в себе перелік конкретних проектів, які будуть реалізовані в рамках Комплексної стратегії розвитку регіону та адресних стратегій розвитку кожної території.

На засіданні Регіонального комітету економічних реформ підбили підсумки процесу модернізації охорони здоров`я на ДніпропетровщиніПід час засідання Регіонального комітету економічних реформ представники головного управління охорони здоров`я Дніпропетровської облдержадміністрації обговорили хід проведення модернізації медичної галузі на Дніпропетровщині за перше півріччя 2012 року.

У вересні 2012 року в Дніпропетровському академічному театрі опери та балету відбудеться світова прем'єра вистави «Страсті Христові»У рамках регіональної програми розвитку культури, що реалізується під керівництвом губернатора Олександра Вілкула, в вересні 2012 року в Дніпропетровському академічному театрі опери та балету відбудеться світова прем'єра вистави «Страсті Христові» за участю балету, солістів опери, хору та артистів оркестру.

На Дніпропетровщині за 2011-2012 роки театри обласного підпорядкування отримали додатково майже 3 млн грнНа Дніпропетровщині за 2011-2012 роки театри обласного підпорядкування отримали додатково майже 3 млн грн на розвиток діяльності. Про це повідомила начальник управління культури і туризму облдержадміністрації Наталія Першина на прес-конференції щодо розвитку театрального мистецтва в регіоні.

На Дніпропетровщині в 2012 році на підтримку та розвиток театральних закладів з обласного бюджету виділено 56,9 млн грнНа Дніпропетровщині в 2012 році на підтримку та розвиток театральних закладів з обласного бюджету виділено 56,9 млн грн, що на 17,6% більше ніж у 2011 році. Про це повідомила начальник управління культури і туризму облдержадміністрації Наталія Першина на прес-конференції щодо розвитку театрального мистецтва в регіоні.