Покров Четверг 16.05.24, 22:01
Сайт
Главная » 2012 » Август » 08
Губернатор Олександр Вілкул заклав першу плиту площі імені 80-річчя Дніпропетровської області у Дніпропетровську (фото)Губернатор Олександр Вілкул, міський голова Дніпропетровська Іван Куліченко та начальник Придніпровської залізниці Олександр Момот заклали першу плиту площі імені 80-річчя Дніпропетровської області у Дніпропетровську в районі вул. Комсомольської та парку ім. Лазаря Глоби. Ця площа об’єднає славну історію регіону, сучасні перемоги та майбутнє нашої області.

На Дніпропетровщині для підвищення якості та доступності медичних послуг триває активний розвиток сімейної медициниНаразі на Дніпропетровщині працює вже 582 сімейних лікаря, а до кінця 2013 року в області працюватиме 1044 сімейних лікаря.
«Впровадження сімейної медицини у Дніпропетровській області реалізується на основі успішного досвіду зарубіжних колег. У Європі на рівні сімейної медицини вирішується близько 80% всіх випадків звернень до лікаря.

До бюджету Пенсійного фонду України у Дніпропетровській області надійшло 10,5 млрд грн, що на 11,4% більшеЗа сім місяців 2012 року до бюджету Пенсійного фонду України у Дніпропетровській області надійшло 10,5 млрд грн, що на 11,4% більше ніж у відповідному періоді 2011 року
У липні 2012 року до бюджету Пенсійного фонду України у Дніпропетровській області надійшло понад 1,6 млрд грн, що на 86,4 млн грн більше від запланованого. За цим показником Дніпропетровщина серед лідерів в Україні.

На базі дитсадка № 1 міста Дніпродзержинськ буде створено Центр розвитку дитини з групами для дітей з особливими потребамиОлександр Вілкул: «На базі дитсадка № 1 міста Дніпродзержинськ буде створено Центр розвитку дитини з групами для дітей з особливими потребами». Губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкулта перший заступник Дніпродзержинського міського голови Костянтин Гузенко провели виїзну нараду щодо реконструкції дитячого дошкільного закладу № 1 міста Дніпродзержинськ. У результаті реконструкції дитсадка в ньому буде відкрито 4 додаткових групи для дітей з особливими потребами (вадами мови та порушенням психічного розвитку).Восени 2012 року на базі цього дитсадка буде створено дошкільний навчальний заклад – Центр розвитку дитини.

Костянтин Гузенко: «За підтримки губернатора у Дніпродзержинську буде відремонтовано майже в 4,5 рази більше доріг, ніж минулого року»Голова облдержадміністрації Олександр Вілкул та перший заступник Дніпродзержинського міського голови Костянтин Гузенко провели нараду щодо  стану ремонту доріг у Дніпродзержинську. Цього року заплановано відремонтувати близько 150 тис кв м доріг, що майже в 4,5 рази більше, ніж у 2011 році. Фінансування відбувається за рахунок обласного, державного та місього бюджетів, які консолідовані за підтримки губернатора Олександра Вілкула.

Скористуйтесь своїм правом тимчасової зміни місця голосування 28 жовтня 2012 рокуПід час проведення виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року може скластись ситуація, що в день проведення голосування деякі виборці заздалегідь знають про неможливість прийняти участь у виборах за своєю виборчою адресою з поважних причин (відрядження до іншого міста, виїзд за кордон, догляд за батьками в іншому населеному пункті тощо)