Покров Четверг 16.05.24, 16:20
Сайт
Главная » 2012 » Август » 09
За підтримки Артура Мартовицького Павлоградська станція швидкої медичної допомоги отримала 4 нових автомобілі «швидкої» (фото)В рамках губернаторської стратегії Олександра Вілкула «Регіон – лідер» з метою підвищення якості та доступності медичної допомоги депутат Дніпропетровської обласної ради від Партії регіонів Артур Мартовицький вручив Павлоградській станції швидкої медичної допомоги 4 нових автомобілі «швидкої» марки «Пежо».

Олександр Вілкул: «Державні інвестиції в будівельну галузь Дніпропетровщини за 5 років складуть 7,5 млрд грн»Державні інвестиції в будівельну галузь Дніпропетровщини за 5 років складуть 7,5 млрд грн. Завдяки системному підходу до розвитку кластеру будівництва за 6 місяців цього року обсяг виконаних будівельних робіт на Дніпропетровщині зріс на 2,6%. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул під час урочистостей з нагоди Дня будівельника України. З нагоди професійного свята губернатор нагородив кращих будівельників Дніпропетровщини. 

У Дніпродзержинську представники громадськості перевірили роботу Центрів первинної медико-санітарної допомоги (фото)Представники громадськості, Дніпропетровської обласної ради, управління  охорони здоров`я Дніпродзержинської міської ради, робочої групи проекту «Модернізація охорони здоров`я у Дніпропетровській області»  оцінили якість медичного обслуговування у трьох Центрах первинної медико-санітарної допомоги у Дніпродзержинську.

Впродовж доби буде проведено розмив дамби, що завдає екологічної шкодиОлександр Вілкул: «Впродовж доби буде проведено розмив дамби, що завдає екологічної шкоди в районі парусного клубу «Січ» у Дніпропетровську» 
Вже понад місяць у зоні будівництва берегоукріплювальних і захисних гідротехнічних споруд спортивно-парусного клубу «Січ» на річці Дніпро у Дніпропетровську через порушення режиму проточності відбувається накопичення водної рослинності. Відтак внаслідок високої температури йде процес розкладання водоростей, через що в районі житлових масивів «Перемога» поширюється неприємний різкий запах.