Покров Пятница 17.05.24, 00:00
Сайт
Главная » 2012 » Август » 10
Олів’є Адам: «На Дніпропетровщині у рамках першого етапу Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», 55 вже реалізовано»У Дніпропетровську губернатор Олександр Вілкул зустрівся із представниками Проекту ЄС/Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» з метою обговорення другої фази проекту. У зустрічі взяли участь голова представництва Європейської Комісії в Україні Жозе-Мануель Пінту Тейшера, постійний координатор системи ООН в Україні Олів’є Адам, менеджер Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» Джейсінгх Сах та голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод.

На Орджоникидзевском ГОКе остановлено основную обогатительную фабрику. Комбинату не хватает рудыСтало известно, что в четверг 9 августа на Орджоникидзевском горно-обогатительном комбинате была остановлена Чкаловская обогатительная фабрика. По словам рабочих, им просто позвонили и сказали сидеть дома. Стоит отметить, что Чкаловская фабрика это главная обогатительная фабрика комбината, которая дает основную массу продукции. Две оставшиеся фабрики (Александровская и Богдановская) работают, но они выпускают другие типы продукции (так называемый «карбонатный концентрат» и агломерат).

Олександр Вілкул: «За рівнем працевлаштування людей з обмеженими фізичними можливостями Дніпропетровщина – серед регіонів-лідерів України»На Дніпропетровщині під керівництвом голови ОДА Олександра Вілкула створена система соціальної адаптації, навчання та працевлаштування людей із обмеженими фізичними можливостями. Зокрема, у Національній металургійній академії України (НМетАУ) працює Регіональний центр освіти інвалідів. За дорученням губернатора Олександра Вілкула його заступник Марія Пустова та ректор академії Олександр Величко ознайомили Віце-прем'єр-міністра України – Міністра соціальної політики України Сергія Тігіпка з роботою цього закладу під час відвідування НМетАУ.

На Дніпропетровщині 1 вересня 2012 року нова бібліотека Національної металургійної академії України прийме перших відвідувачів На Дніпропетровщині 1 вересня 2012 року нова бібліотека Національної металургійної академії України (НМетАУ) прийме перших відвідувачів. Про це доповів ректор академії Олександр Величко Віце-прем'єр-міністру України – Міністру соціальної політики України Сергію Тігіпку та заступнику голови Дніпропетровської облдержадміністрації Марії Пустовій під час відвідування НМетАУ.

На базі Дніпропетровщини буде проведено Всеукраїнський семінар з реалізації Соціальної Ініціативи «Доступне житло»На базі Дніпропетровщини буде проведено Всеукраїнський семінар з реалізації Соціальної Ініціативи Президента України Віктора Януковича «Доступне житло». Про це повідомив Віце-прем’єр-міністр України – Міністр соціальної політики України Сергій Тігіпко під час наради щодо реалізації Соціальних Ініціатив Президента України Віктора Федоровича Януковича.

За 5 місяці 2012 року зовнішньоторговельний оборот товарами області з США збільшився на 23,5%Олександр Вілкул: «За 5 місяці 2012 року зовнішньоторговельний оборот товарами області з США збільшився на 23,5% і склав 443,8 млн дол США» 
Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул провів зустріч з Послом США в Україні Джоном Теффтом та сенатором Річардом Лугаром. 

На Павлоградському хімічному заводі будується сучасна установка з утилізації корпусів ракетНа Павлоградському хімічному заводі будується сучасна установка з утилізації корпусів ракет після вилучення з них твердого ракетного палива. Про це повідомив губернатор Олександр Вілкул під час зустрічі з Надзвичайним та Повноважним Послом США в Україні Джоном Теффтом, сенатором Річардом Лугаром, заступником Міністра оборони США Енді Вебером та іншими членами американської делегації.

На Павлоградському хімічному заводі вже утилізовано 765 тонн твердого ракетного палива (фото)У рамках міжнародних зобов’язань України щодо ліквідації ядерної зброї на Дніпропетровщині на Павлоградському хімічному заводі вже утилізовано 765 тонн твердого ракетного палива від стратегічних ракет-носіїв РС-22. Про це повідомив губернатор Олександр Вілкул під час зустрічі з Надзвичайним та Повноважним Послом США в Україні Джоном Теффтом, сенатором Річардом Лугаром, заступником Міністра оборони США Енді Вебером та іншими членами американської делегації. 

Регресні виплати на Дніпропетровщині зросли в середньому на 328 грн, а по шахтарському регіону – на 467 грн Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул на нараді з підбиття підсумків реалізації в області Соціальних Ініціатив Президента України Віктора Януковича, яка пройшла за участі Віце-прем'єр-міністра – міністра соціальної політики України Сергія Тігіпка.

Усього за літній сезон 2012 року буде оздоровлено понад 240 тис дітейУсього за літній сезон 2012 року буде оздоровлено понад 240 тис дітей – це близько 80% усіх школярів Дніпропетровщини
Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул на нараді з підбиття підсумків реалізації в області Соціальних Ініціатив Президента України Віктора Януковича, яка пройшла за участі Віце-прем'єр-міністра – міністра соціальної політики України Сергія Тігіпка.

На Дніпропетровщині за 2011-2012 роки влаштовано 750 вихованців інтернатних закладів областіОлександр Вілкул: «На Дніпропетровщині у рамках проекту «Родина для дитини» в сімейні форми виховання за 2011-2012 роки влаштовано 750 вихованців інтернатних закладів області»
Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул на нараді з підбиття підсумків реалізації в області Соціальних Ініціатив Президента України Віктора Януковича, яка пройшла за участі Віце-прем'єр-міністра – міністра соціальної політики України Сергія Тігіпка.

На Дніпропетровщині вже понад 170 тис вкладників Ощадбанку отримали компенсаційні виплатиПро це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул на нараді з підбиття підсумків реалізації в області Соціальних Ініціатив Президента України Віктора Януковича, яка пройшла за участі Віце-прем'єр-міністра – міністра соціальної політики України Сергія Тігіпка.

На поштові відділення Дніпропетровської області Держкомтелерадіо направило 28,4 тис телетюнерівПро це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул на нараді з підбиття підсумків реалізації в області Соціальних Ініціатив Президента України Віктора Януковича, яка пройшла за участі Віце-прем'єр-міністра – міністра соціальної політики України Сергія Тігіпка.

На 1 липня 2012 року малозабезпеченим сім'ям Дніпропетровщини збільшено допомогуОлександр Вілкул: На 1 липня 2012 року малозабезпеченим сім'ям Дніпропетровщини збільшено допомогу в середньому на 367 грн – з 1468 грн до 1835 грн
Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул на нараді з підбиття підсумків реалізації в області Соціальних Ініціатив Президента України Віктора Януковича, яка пройшла за участі Віце-прем'єр-міністра – міністра соціальної політики України Сергія Тігіпка.

На Дніпропетровщині у 2012 році на лікування «чорнобильців» виділено в 6 разів більше коштів, ніж 2011 рокуПро це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул на нараді з підбиття підсумків реалізації в області Соціальних Ініціатив Президента України Віктора Януковича, яка пройшла за участі Віце-прем'єр-міністра – міністра соціальної політики України Сергія Тігіпка.

Олександр Вілкул: У 2012 році середньомісячна зарплата на Дніпропетровщині зросла з 2860 грн у січні до 3197 грн у червніПро це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул на нараді з підбиття підсумків реалізації в області Соціальних Ініціатив Президента України Віктора Януковича, яка пройшла за участі Віце-прем'єр-міністра – міністра соціальної політики України Сергія Тігіпка.

Олександр Вілкул: За 7 місяців 2012 року 919 інвалідів Дніпропетровщини забезпечені інвалідними візкамиПро це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул на нараді з підбиття підсумків реалізації в області Соціальних Ініціатив Президента України Віктора Януковича, яка пройшла за участі Віце-прем'єр-міністра – міністра соціальної політики України Сергія Тігіпка.

Олександр Вілкул: "Усього підвищену пенсію на Дніпропетровщині отримали майже 958 тисяч пенсіонерів"Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул на нараді з підбиття підсумків реалізації в області Соціальних Ініціатив Президента України Віктора Януковича, яка пройшла за участі Віце-прем'єр-міністра – міністра соціальної політики України Сергія Тігіпка.

Олександр Вілкул презентував Сергію Тігіпку проект будівництва випробувального комплексу «Сухий космодром» (фото)У рамках робочої поїздки Віце-прем’єр-міністра – Міністра соціальної політики України Сергія Тігіпка до Дніпропетровської області губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул презентував результати реалізації масштабного україно-бразильського проекту „Циклон–4”: випробувальний комплекс «Сухий космодром» -стартовий «стіл» для запуску космічних ракет дніпропетровського виробництва. 

На Дніпропетровщині системно покращується якість обслуговування пенсіонерівОлександр Вілкул: «На Дніпропетровщині системно покращується якість обслуговування пенсіонерів в управліннях Пенсійного фонду за рахунок впровадження «єдиного вікна»
Дніпропетровщина стала одним із перших регіонів України, в якому в рамках Соціальних Ініціатив Президента України Віктора Януковича системно покращується якість обслуговування в управліннях Пенсійного фонду

Олександр Вілкул: «Система соціального захисту ветеранів та інвалідів, яка створена на Дніпропетровщині, має адресний підхід» (фото)Адресний підхід до вирішення конкретних проблем тих верств населення, які потребують підтримки з боку держави та регіональної влади, сприяє підвищенню якості надання послуг та дозволяє ефективно вирішувати питання кожної людини. Про це сказав голова облдержадміністрації Олександр Вілкул під час зустрічі Віце-прем’єр-міністра України – Міністра соціальної політики України Сергія Тігіпка з ветеранами та інвалідами, які обслуговуються в територіальному центрі Бабушкінського району міста Дніпропетровськ.