Покров Четверг 16.05.24, 12:19
Сайт
Главная » 2012 » Август » 13
Всі бажаючі можуть безкоштовно відвідати відбірковий матч Чемпіонату Європи з баскетболуУ рамках підготовки до Євробаскету-2015 у Дніпропетровську за підтримки губернатора Олександра Вілкула відбудеться відбірковий матч Чемпіонату Європи з баскетболу 2013 року. Матч пройде між збірними командами України та Угорщини 15 серпня 2012 року о 19:00 у спортивному комплексі «Метеор» (вул. Макарова, 27-а). Усі бажаючі можуть безкоштовно відвідати матч, попередньо заповнивши електронну форму «ЗАМОВИТИ КВИТОК». Після цього, квитки можна отримати в Управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради (вул. Вакуленчука, 7).

На Дніпропетровщині кількість немовлят у віці до 12 місяців, які знаходяться на природному грудному вигодовуванні зросла в 5 разів (фото)На Дніпропетровщині в рамках Всесвітнього тижня грудного вигодовування відбувся ряд заходів з метою заохочення матерів до природного вигодовування новонароджених. 
 «Заохочення матерів до грудного вигодовування – запорука здоров`я як матері, так і дитини. На Дніпропетровщині здоров`я матерів та дітей є пріоритетним напрямком у розвитку медицини. Під керівництвом губернатора Олександра Вілкула в області створена комплексна система надання перинатальної допомоги