Покров Четверг 16.05.24, 16:43
Сайт
Главная » 2012 » Август » 14
Посол Таджикистану в Україні Шухрат Султонов: "Дніпропетровщина під керівництвом губернатора Олександра Вілкула досягла великих результатів"Посол Таджикистану в Україні Шухрат Султонов: «Дніпропетровщина під керівництвом губернатора Олександра Вілкула досягла великих результатів. Ці результати сьогодні представлені на стендах експозиції області на виставці «Барвиста Україна»
Експозицію Дніпропетровською області на виставці «Барвиста Україна» відвідав Надзвичайний та Повноважний посол Таджикистану в Україні Шухрат Султонов.

Дніпропетровщина презентувала свої досягнення на загальнодержавній виставці «Барвиста Україна» (фото)Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул взяв участь в урочистому відкритті експозиції Дніпропетровської області на всеукраїнській виставці «Барвиста Україна». Виставка проходить з 14 по 17 серпня в національному комплексі «Експоцентр України» у Києві. Експозицію Дніпропетровської області відвідав Віце-прем'єр-міністр – Міністр соціальної політики України Сергій Тігіпко.

У Дніпропетровську після капітального ремонту відкрито дві амбулаторії Центру первинної медико-санітарної допомоги № 8 (фото)На Дніпропетровщині для підвищення якості надання медичних послуг тривають ремонтні роботи у амбулаторіях міста. Наразі після завершення комплексного капітального ремонту відкриті амбулаторії №6 та №7 Центру первинної медико-санітарної допомоги (ЦПМСД) №8 м.Дніпропетровська, що обслуговують більш ніж 18 тис мешканців Амур-Нижньодніпровського району, серед яких більш ніж 2,5 тис – діти

На Дніпропетровщині у серпні проходить місячник з безпеки дорожнього рухуЗа дорученням губернатора Олександра Вілкула на Дніпропетровщині у серпні проходить місячник з безпеки дорожнього руху. За перші десять днів місячника у місцях, де найчастіше трапляються ДТП, встановлено 70 дорожніх знаків та нанесено близько 75 км дорожньої розмітки.

На Дніпропетровщині завдяки новому методу обстеження крові вдвічі прискорилася швидкість проведення аналізівНа Дніпропетровській обласній станції переливання крові встановлено два автоматизованих аналізатора закритого типу Архітек-2000. Завдяки цим апаратам вдвічі збільшена швидкість перевірки якості донорської крові, яка терміново необхідна пацієнтам лікарень та пологових будинків.