Покров Четверг 16.05.24, 13:05
Сайт
Главная » 2012 » Август » 16
18 серпня 2012 року на Дніпропетровщині буде відкрито сезон полювання на пернату дичину18 серпня 2012 року буде відкрито сезон полювання на пернату дичину на польових та водно-болотних угіддях Дніпропетровської області, крім водоймищ розташованих на території хвойних лісових масивів. Таке рішення прийнято за погодженням з Державним управлінням охорони навколишнього природного середовища у Дніпропетровській області згідно чинного законодавства на засіданні Дніпропетровської регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, яке пройшло під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Вячеслава Задорожного.

Автопарк Нікопольської «швидкої» поповнився 10 новими сучасними автомобілями марки «Пежо» (фото)У рамках губернаторської стратегії Олександра Вілкула «Регіон – лідер» депутат Дніпропетровської обласної ради від Партії регіонів Андрій Шипко вручив Нікопольській станції швидкої медичної допомоги 10 нових карет «швидкої» марки «Пежо».
Професійна діяльність депутата Дніпропетровської обласної ради від Партії регіонів  Андрія Шипко  спрямована на розвиток охорони здоров`я, материнства та дитинства, родини, духовності, науки та освіти.

32 спортсмени Дніпропетровщини представлятимуть Україну на ХІV літніх Паралімпійських іграх у Лондоні (фото)Із 29 серпня по 09 вересня 2012 року проходитимуть ХІV літні Паралімпійські ігри в Лондоні. 32 спортсмени Дніпропетровщини у складі національної збірної представлятимуть Україну на Паралімпійських іграх. За дорученням губернатора Олександра Вілкула його заступник Марія Пустова провела зустріч зі спортсменами. У нараді також взяв участь перший заступник Дніпропетровського міського голови Анатолій Крупський та понад 100 представників фізкультурно-спортивного активу області.