Покров Четверг 16.05.24, 18:16
Сайт
Главная » 2012 » Август » 17
Костянтин Павлов вручив Криворізькій станції швидкої медичної допомоги перші 6 автомобілів «швидкої»На Дніпропетровщині в рамках губернаторської стратегії Олександра Вілкула «Регіон - лідер» триває поповнення автопарків  станцій швидкої медичної допомоги. Цього року станції швидкої медичної допомоги Дніпропетровщини (у Дніпропетровську, Павлограді, Першотравенську, Нікополі) отримали 32 нових автомобіля «швидкої».

Близько 6000 дніпропетровців отримали рецепти на лікарські засоби для лікування гіпертонічної хвороби за зниженими цінамиВідповідно до постанови Кабінету Міністрів України №340 «Про реалізацію пілотного проекту щодо запровадження державного регулювання цін на лікарські засоби для лікування осіб з гіпертонічною хворобою» мешканці Дніпропетровщини, які мають серцево-судинні захворювання продовжують отримувати рецепти на придбання лікарських засобів за зниженими цінами.

Наприкінці 2012 року в Дніпропетровську розпочне роботу перша черга нового сучасного радіологічного центруНа Дніпропетровщині вже давно назріла потреба створення нового сучасного радіологічного центру.Проект будівництва цього об’єкту було розробленобільш ніж 25 років назад. Проте станом на 2010 рік було виконаноменше 20% запланованих робіт. За ініціативи губернатора Олександра Вілкула у 2010 році будівництво нового радіологічного центрубуло відновлено. У цьому році перша черга нового радіологічного центру вже розпочне роботу

Міста та райони Дніпропетровської області отримали додаткове фінансування на ремонт дорігЗа рахунок ефективного економічного розвитку Дніпропетровщини й перевиконання планових надходжень до обласного бюджету на ремонт доріг комунальної власності додатково виділено 2,5 мільйона гривень. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Олександр Вілкул.

Олександр Вілкул: Підвищення якості надання адміністративних послуг є одним з пріорітетів державної політики Президента України Віктора Януковича. Для досягнення цієї мети на Дніпропетровщині впроваджується регіональний проект "Державне управління завтрашнього дня”. Працює перша в Україні програма сприяння розвитку місцевого самоврядування. Впроваджуються сучасні електронні сервіси для підвищення якісті  роботи державних службовців та працівникіи місцевого самоврядування

Олександр Вілкул: «Інвестиції в розвідку родовищ сланцевого газу на території Дніпропетровської області складатимуть 330 млн грн»Забезпечення вітчизняної економіки альтернативними енергоносіями є одним із ключових напрямків державної політики Президента України Віктора Федоровича Януковича. Депутати Дніпропетровської обласної ради на пленарному засіданні сесії обласної ради прийняли рішення про погодження надання ДП НАК «Надра України» «Український геологічний науково-виробничий центр» та ТОВ «Голден Деррік» спеціального дозволу на користування надрами.

Майже 600 жителів села Сергіївка Софіївського району Дніпропетровської області отримають централізоване водопостачанняУ рамках реалізації регіональної програми «Питна вода Дніпропетровщини» Дніпропетровська обласна рада на засіданні 17 серпня 2012 року виділила 652 тис грн з обласного бюджету для добудови підвідного водоводу в селі Сергіївка Софіївського району Дніпропетровської області. Ці кошти дозволять закінчити будівництво водоводу довжиною 5,1 км, що забезпечить водопостачанням майже 600 жителів села.

У вересні 2012 року розпочне роботу Дніпропетровський обласний молодіжний центрУ Дніпропетровській області активно реалізується регіональний проект «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти», у рамках якого впроваджуються сучасні механізми підтримки молоді. На допомогу молодим людям у працевлаштуванні, організації волонтерського руху та координації освітніх і культурних програм у Дніпропетровському національному університеті залізничного транспорту у вересні 2012 року буде відкрито обласний молодіжний центр.

Облрада додатково виділить 1,6 млн грн для підтримки ветеранів війни та праці, інвалідів та громадян, які потребують особливої увагиНа виконання завдань Соціальних Ініціатив Президента України Віктора Януковича Дніпропетровська обласна рада прийняла рішення додатково виділити 1,6 млн грн для адресної підтримки ветеранів війни та праці, інвалідів та громадян, які потребують особливої уваги з боку держави. 

На Дніпропетровщині проходить благодійна акція «Милосердя» За підтримки губернатора Олександра Вілкула та Генерального Консула республіки Туреччина в Україні Ігора Ханіна з 16 серпня по 30 жовтня 2012 року на Дніпропетровщині проходить благодійна акція «Милосердя». В акції візьме участь Товариство Червоного Хреста України.