Покров Четверг 16.05.24, 19:14
Сайт
Главная » 2012 » Август » 19
Олександр Вілкул: У Кривому Розі в рамках губернаторського проекту Олександра Вілкула «Місто без околиць» триває реалізація комплексних проектів з реконструкції проспектів, парків та мікрорайонів міста. Вже отримали сучасний вигляд мікрорайон Даманський, 44 квартал, проспект Південний та ще багато місць. Нещодавно в рамках цієї програми розпочалась реконструкція ще одного проспекту, що є черговим проектом соціального партнерства влади та великих промислових підприємств.

Олександр Вілкул: День Незалежності жителі ж\м Південного ГЗК у Кривому Розі святкуватимуть у оновленому парку ім. Івана Савицького. Реконструкція парку проходить в рамках губернаторського проекту Олександра Вілкула «Місто без околиць» на умовах соціального партнерства влади та Південного ГЗК. Комплексна реконструкція парку входить до другого етапу реконструкції житлового масиву.

Цього року у Кривому Розі буде відремонтовано більше 160 тис квадратних метрів доріг – 12 міських вулицьЦього року у Кривому Розі буде відремонтовано більше 160 тис квадратних метрів доріг – 12 міських вулиць. Про це повідомив губернатор Олександр Вілкул під час виїзної наради в Кривому Розі, яку він провів з метою контролю завершення капітального ремонту по вулиці Купріна. Капітальний ремонт цієї дороги був проведений на ділянці від вулиці Кривбасівської до вулиці Окружної.