Покров Четверг 16.05.24, 08:23
Сайт
Главная » 2012 » Август » 21
Що потрібно знати вкладникам Сбербанку колишнього СРСР, щоб пройти реєстрацію та актуалізацію в ОщадбанкуЗ першого вересня п.р. в Ощадбанку розпочинається  реєстрація тих вкладників, дані про яких не було внесено до "Реєстру вкладників заощаджень громадян”, а також актуалізація тих вкладників, дані про яких внесені до «Реєстру вкладників заощаджень громадян» та які отримали у 2008 році компенсацію в повному обсязі

Марія Пустова: «Дніпропетровщина готова до впровадження нового Державного стандарту загальної початкової освіти» (фото)Із 20 по 22 серпня 2012 року на Дніпропетровщині проходять секційні засідання керівників міських і районних методичних об’єднань педагогічних працівників. Зокрема, 21 серпня за дорученням губернатора Олександра Вілкула його заступник Марія Пустова урочисто відкрила секційне засідання у Дніпропетровському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти та привітала педагогів із наступаючим Днем знань.

Іван Ступак: Дніпропетровщина забезпечена бланками паспортів для громадян України в повному обсязіДніпропетровщина забезпечена бланками паспортів в повному обсязі - в наявності 41 тис. бланків при середньомісячній потребі 6 тис. бланків. Всі територіальні підрозділи Головного управління готові працювати з документування паспортами громадян України. Про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Іван Ступак.